Danijela Lukić Nikolić
Privatna arhiva
Danijela Lukić Nikolić

Privatna arhiva

Danijela Lukić Nikolić, Foto: Privatna arhiva

Iako je cela Srbija pokušala da pomogne SMS-ovima i uplatom sredstava, majka sedmogodišnje devojčice nije uspela da pobedi opaku bolest.

- Danijela je umrla u utorak. Hvala svim ljudima na podršci koju su svakodnevno pružali mojoj supruzi, ali i porodici. Svi su oni bili sa nama u najtežim trenucima. To je Danijeli mnogo značilo i pomoglo da se hrabro bori do poslednjeg časa - kaže neutešni Danijelin suprug Goran Nikolić za „Alo!“.

Podsetimo, Danijeli je život bukvalno zavisio od dobrih ljudi jer je porodice prodala sve kako bi pokrila troškove njenog lečenja u nemačkoj klinici. Ona se razbolela 2016. godine, a poboljšanje je nastupilo u maju prošle godine. Bolest se vratila u oktobru, otkako se Danijela borila do utorka. 

Kako je "Alo!" pisao, njoj je trebalo da bude urađena transplantacija matičnih ćelija kako bi se iščupala iz kandži non-hočkin limfoma. Doktori su planirali to da urade ovih dana, ali Danijela nije izdržala to da dočeka posle nekoliko velikih kriza, operacija i agresivne hemoterpije.

 

Komentari (5)

lea

09.03.2018 09:06

Ko sebe da lekarima u sake taj nema cemu dobrom da se nada. Hemoterapija ubija a ne leci. Toliko prirodnih lekova ima i mnogi 'beznadezni' slucajevi su se izlecili.

Ivana

09.03.2018 17:24

@lea - Komentar je krajnje neukusan. Kako Vi znate koliko je ko ozbiljan slučaj? Jedno dete je ostalo bez majke. Ovo je mlada žena pa su i roditelji ostali bez ćerke.

Branko

09.03.2018 09:17

A sta radi drzava?

Marija

09.03.2018 20:24

Pocivaj u miru Danijela, budi andjeo cuvar tvojoj devojcici?

Šerif

09.03.2018 22:04

A,ovi koji ste dali minuse vama je to coll što je nedužno dete ostalo bez majke.Treba da vas je sramota.Važnija vam je zadruga i parovi,zlobnici jedni.