Danijela i Zorica
screenshot
Danijela i Zorica

screenshot

Danijela i Zorica, Foto: screenshot

Ipak, klaberka je sinoć uradila nešto drugo - ona je "poljuljala" Gastozovu i Zoričinu vezu izjavom da su ona i Marinković bili zajedno u jednom klubu.

- Jesmo se poh*atali u jednom klubu, kada smo izlazili, a Zorica je tada bila u tom klubu - ispričala je Danijela.

- Da li si svesna na šta ličiš? Da li bi on uopšte spavao sa tobom? - besno je reagovala Zorica.

- Više neću da ćutim, dosta je bilo. Bojana, evo ti poruka koju mi je Gastoz napisao, a u kojoj piše da ne govorim ništa i da ćutim za klub - samouvereno je nastavila klaberka.

- To nije njegov rukopis. Lažeš - branila se Dukićeva.

Međutim, Rižica je potvrdila da je to ipak Marinkovićev rukopis.

Danijela je vikala kako Nenad ne sme da prizna svojoj devojci da je bio sa njom. Zorica nije želela da sluša, govorila je kako je poniženje što uopšte priča sa njom.

- Hoću da idem na poligraf. Neka se sve otkrije. Nenad i ja smo bili zajedno te noći. Toliko je bio pijan da nije mogao ni da završi do kraja. On mi je pocepao čipkani bodi, ja sam mu zato prva pisala. Ti si ćorava i ne vidiš da me tvoj dečko juri po kući da ne bih pričala šta se desilo. Nisam ušla da glumim ribu - rekla je Danijela.

Ava je u tajnoj sobi prokomentarisala kako joj se ne dopada ova situacija sa Danijelom i Zoricom.

- Zorica se mnogo pravda i ja se na njenom mestu ne bih pravdala ako bih bila toliko sigurna u svog dečka. Meni je Danijela simpatična. Zorica ne da Gasttozzu da priča i ja to svom dečku nikad ne bih uradila. Ne sviđa mi se što Zorica potcenjuje Danijelin fizički izgled, jer cilja na njenu visinu - ocenila je hrvatska starleta.

Danijela je kasnije pričala sa Bumbarom i Dajanom da su svi dvolični i da ima dokaze za sve što priča i svedoke koji su sve videli.

- Tražim od produkcije da dovedu coveka koji je sve video, da dođe u studio i potvrdi sve. Gastoz ne sme da prizna - završila je klaberka.

Komentari (2)

pa sta...

26.02.2016 22:56

Otavite vi naseg burazengiju na mirul.Pa ova klaberka izgleda..smesno i prosto!Gasttozze sve ih gazi dok si mlad..Kakve crne ozbiljne veze sa ovakvim zenama!Sve su to kombinacije..Ma cak ju je jedva i prepoznao,koliko je nebitna..Kakve su ovo zene,koje sve transparentno pricaju o svojim seksulalnim iskustvima po klubovima ..sa raznim muskarcima!Cega se pametan stidi,budala se time ponosi!.

Ja

27.02.2016 09:16

Ugasite tv,izadjite napolje i napravite svoj "rijaliti".