Nasamaren: Dragan  Mišković
Đorđe Kojadinović
Nasamaren: Dragan  Mišković
Nasamaren: Dragan Mišković, Foto: Đorđe Kojadinović

 

Da stvar bude gora, Draškovićeva mu poručuje da se naplati od hotela „Slavija“, na čije čelo je ona lično postavila direktora, koji joj „ionako duguje“!


Kako je Mišković, koji je bio zaposlen u hotelu „Slavija“ kao mehaničar KGH, ispričao za „Alo!“, za radove u kafiću „Zmaj“ Danice Drašković ga je i preporučio direktor hotela „Slavija“ Veselin Jovićević, inače njen rođak.

Dana ima lokal u centru,  a nema za klimu
Dana ima lokal u centru, a nema za klimu, Foto: Ana Paunković


- Imao sam svoju firmu „Ventilacija“, pa me je Jovićević odveo kod Danice i samo mi je rekao da joj učinim cenu. Rekao sam da ću joj naplatiti samo za materijal, što je za kompletne radove klimatizacije iznosilo 2.200 evra. Ipak, kada sam završio posao, ona nije htela ništa da plati, već me je poslala kod direktora hotela i rekla: „Nek ti plati Vesa preko hotela što sam ga postavila tamo“ - ispričao je Mišković. On navodi da mu je Jovićević deo novca zaista dao, i to 1.000 evra u kešu, na ruke, dok ga je za ostatak uputio na Danicu.


- Ipak, ona mi je svaki put samo ponavljala da novac uzmem od Jovićevića, dok je on govorio da mi je dao skoro pola novca i da ostatak ne želi da plati. Tako mi tih još 1.200 evra do danas nije isplaćeno - iritirano kaže Mišković, kome i nije najteže palo što su ga zavrnuli za novac, već što su ga i Draškovićeva i Jovićević krajnje bahato prevarili.


Da Draškovićeva očito ima manir da svoje dugove prebacuje na direktora „Slavije“, od koga očekuje da račune plaća o trošku tog hotela, govori i nedavni slučaj. Naime, kako otkriva dobro upućeni izvor „Alo!“, krajem leta ove godine, privatna firma (ime poznato redakciji) izvela je radove na otklanjanju kvarova na rashladnim uređajima u „Zmaju“.


- Ni njima do danas nije ništa plaćeno, a račun je iznosio oko 50.000 dinara. I njima je Dana poručila da se naplate u „Slaviji“ - tvrdi naš sagovornik. Kafić „Zmaj“, koji je doskora nosio naziv „Srpska reč“, nalazi se u samom centru prestonice.

Danica Drašković
Danica Drašković, Foto: Rajko Ristić

 

Danica zalupila slušalicu

Iako smo juče pokušali da dobijemo komentar Danice Drašković ovim povodom, ona je na pola našeg pitanja spustila slušalicu (!). Kasnije se više nije javljala na mobilni, a nije odgovorila ni na poruku koju smo joj poslali.

Komentari (3)

Steva

01.12.2015 23:04

Ovi Draškovići se/su dugo spremali/ni za političku "elitu" u Srbiji,prvo su se ugnezdili u najjaču opozicionu stranku,pa je razbili sa svojim kumom kada je to trebalo. Nameštali svojoj rodbini uticajna mesta u policiji,itd a osim Srpskog naroda sada su počeli da zavrću i pojedince. A mi i dalje ovce...?

Miroslav

02.12.2015 01:36

Fino vaspitana žena,lepo doterana,lepa u licu. Od nje treba učiti.

miikan

02.12.2015 11:55

E moj prijatelju, dobro si ti i prosao.... Ona, njene sestre, sestricine, dosestricine, braca,bratanci, stricevi,strine,ujaci, ujne,zaove i drugi clanovi porodice od gradjana Beograda su otudjili ukupno 168 drzavnih stanova i 106 lokala i nikom nista. Svi to znaju a tuzilastvo cuti....Nisi valjda pomislio da ce gospodja da ti plati?