Radiša Trajković Đani
Alo!/Rajko Ristić
Radiša Trajković Đani

Alo!/Rajko Ristić

Radiša Trajković Đani, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naime, Đani u razgovoru za "Alo!" kaže da podjednako poštuje Anu i Darka, ali da ga s prijateljem tek očekuje ozbiljan razgovor.

- Nisam bio u zemlji kada je izbila cela frka oko njih dvoje. Neprimereno je da se mešam u nečiji intimni život i da javno komentarišem kakav odnos imaju Ana i Darko. Sve što imam reći ću njemu kada se budemo čuli telefonom. Meni ostaje da pružim podršku njemu, dok će moja supruga Slađa pozvati Anu - kaže na početku razgovora popularni folker i otkriva koji savet će dati mlađem kolegi.

Đani i Slađa Trajković

Instagram

Đani i Slađa Trajković, Foto: Instagram

- Strpljen-spasen, to je jedino šta mogu da kažem Darku u ovoj situaciji. Najlakše je rasturiti brak, za to vam ne treba mnogo. Teško je držati porodicu na okupu i biti zajedno kada je najteže, a njih dvoje imaju ćerku, za koju treba da se bore - kaže Đani i objašnjava da ni navodna prevara niti poroci ne mogu da budu dovoljan razlog za razvod.

Darko Lazić i Ana Sević

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 - Zaista ne verujem u to što pišu da se Darko navodno drogira. Ali i da je to istina, zašto bi to bio bilo čiji problem? Sve što radi, radi na svoju štetu. Ma ne verujem ni u te navodne prevare, ni da Darko vara, ni da Ana vara. Ali čak i ako je sve to istina, opet to nije razlog da se razvedu. To nije ni vredno pomena - kaže pevač i otkriva kada je poslednji put video bračni par.

- Sreli smo se u decembru, na Adilovom koncertu u Centru "Sava". Sve je bilo u najboljem redu, izgledali su kao i uvek - nasmejano i srećno. Posle toga se nismo ni videli ni čuli, jer nisam bio u zemlji - kaže popularni folker, na čije smo reči pokušali da dobijemo komentar i od Darka Lazića i od Ane Sević, ali se njih dvoje ni juče nisu javljali na telefon.

Podsetimo, nakon silnih priča o preljubama i snimku koji je procurio u javnost, a na kojem Darko Lazić navodno uzima kokain, odjeknula je priča o njegovom razvodu sa Anom Sević, koju su njih dvoje u sredu i potvrdili. Oni su u zajedničkom saopštenju rekli da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene.

- Kao roditelji jedne predivne devojčice, učinićemo sve za nju i njeno srećno odrastanje. Ona je centar našeg sveta i to će i ostati. Ona je ono što će nas troje zauvek činiti porodicom. Sa njom ćemo provoditi zajedničko vreme, baš kao što ćemo zauvek nas dvoje u svakom pogledu štititi, podržavati i poštovati jedno drugo.

Dejan Matić: Ne verujem da se Darko drogira!

Poznati pevač Dejan Matić čitao je o razvodu Darka Lazića i Ane Sević, ali kako kaže, u priče o drogi ne veruje.

- Dobar sam sa oboje. Čuo sam da se razvode, načuo sam o drogiranju, ali iskreno, ne verujem u to. Darko je dobar momak, ne ide mi droga uz njega i gotovo sam siguran da to nije istina. Priča se da se 90 odsto estrade drogira, što su, odgovorno tvrdim, neistine. Postoje ljudi iz ovog posla koji to rade, ali ja ih zbog toga ne izbegavam, niti se sklanjam iz njihovog društva. Svako radi na svoju štetu. Protivnik sam konzumiranja narkotika i dok sam pri ovoj pameti, neću probati nijednu sličnu supstancu. Nikad nisam ni imao potrebu da sebi dozvolim tu vrstu poroka - rekao je Matić za "Alo!". O.K.

 

Komentari (5)

Miljan

19.01.2018 14:23

Đani je upravu !

Katarina

19.01.2018 17:38

Dzani je zaista veliki prijatelj i istinski mu zeli samo najbolje, svaka cast.

nedjo

19.01.2018 21:20

saša video svojim očima da se darko ne drogira!

Сараџогла

20.01.2018 05:42

Док цела Србија расправља ... Ето на бањичкој пијаци народ само о Ани и Дарку прича!У касапници,сирници,рибарници,јајарници,пољо апотеци ... А у београдским трамвајима,тролејбусима и аутобусима само Ана па Ана!Дарко па Дарко!Ана Дарко!Ана Дарко!У основној школи наставници никако да ућуткају децу јер су шокирана растанком Ане и Дарка.Пера вулканизер притворио радњу само толико колико да се одшокира због сазнања да се Ана и Дарко растали.А ја?Ево тужан пијем прву кафу у пола шес' и двајес'!

Milo

20.01.2018 17:39

Niko od Darkovih kolega nije lud da kaze ono sto se na estradi odavno prica i za sta postoji snimak, cak je i jedna Darkova "ugledna" prijateljica detaljno o tome pricala za novine. Inace sta kolege to briga. Gledaju svoje zivote i svoja posla, a on nek crkne kad je bu**la.