Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Na polju privatnog posla dolazi do komplikacija. Morate se dobro pripremiti da biste sve uspeli da rešite. Iako je nedelja radićete prilično naporno i biti zauzeti poslom do kasnijih popodnevnih časova.

LJUBAV: Pokušajte da smireno izađete na kraj sa problemom koji se pojavio u vašoj emotivnoj vezi. Vaš partner će uraditi sve da ispravi grešku koju je napravio, ako mu to budete dopustili. Pomirenje je moguće.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi. Možete biti skloni upalama, prehladama bakterijskim ili virusim infekcijama, pa povedite računa. Na vreme se javite lekaru ako primetite neke simptome.

BIK

POSAO: Nemojte da verujete svemu što čujete danas. Nemojte se oslanjati ni na koga osim na sebe. Moguće je da ćete veoma lako doći do nekih pogrešnih informacija koje bi vas mogle skrenuti s pravog puta.

LJUBAV: Moguće je da ćete danas konačno čuti od voljene osobe spisak stvari koje vam ona zamera. Potrudićete se ponešto da ispravite. Važno je da budete iskreni jedno prema drugome u vezi svega.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete neke veće probleme na polju zdravlja. Moguća je prolazna kijavica ili manji problemi vezani za zapušen nos ali nema naznaka za neke značajnije simptome.

BLIZANCI

POSAO: Preporika je da se danas ne upuštate u preterano velike troškove jer biste kasnije mogli da se kajete zbog toga. Pokušajte ipak da se potrudite da čuvate svoj novac, nemojte da kupujete stvari koje vam ne trebaju.

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete osobu koja vam sasvim odgovara za ozbiljnu emotivnu vezu. Deluje vam da ste vi jedini ostali sami, a da svi vaši prijatelji imaju nekoga. Ne brinite, stanje će se uskoro promeniti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom režimu ishrane. Moguće je da se hranite pogrešno, a da toga niste ni svesni. Posavetujte se sa nutricionistom na koji način da organizujete svoje nove navike.

RAK

POSAO: Preporuka je da se danas ne bavite preterano važnim poslovima i da uradite samo ono najosnovnije. Ipak je nedelja, treba da izdvojite i malo vremena za odmaranje. Posao sada može da sačeka.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, a neko iz porodice se meša u vaš odnos sa voljenom osobom, stvari neće ispasti na dobro. Povedite računa da sve ostane između vas i vašeg partnera, bez mešanja treće strane.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakvo naprezanje. Današnji dan je povoljan za odmor, odmor i samo za odmor. Izležavajte se, odgledajte neki dobar film, spavajte i napunite svoje baterije za predstojeći period.

LAV

POSAO: Nemojte donositi važne odluke pod pritiskom. Dajte sebi vremena da razmislite i da se rasteretite psihički. Iskoristite današnji dan da napravite manju distancu od poslovnih obaveza koja će vam dosta značiti.

LJUBAV: Prija vam samoća. Niste raspoloženi za nove ljubavne avanture danas, radije ćete se posvetiti nekim drugim takođe važnim stvarima. Radite na sebi i svom duhovnom razvoju, smatrate da ste prerasli neke druge stvari.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije, pa i da bi vam u skladu sa tim prijala neka umerena aktivnost. Organizujte ovaj dan onako kako vama odgovara i trudite se da ugodite potrebama svog organizma.

DEVICA

POSAO: Mogli biste da se kajete ako danas budete rekli pogrešne reči nekome od saradnika. Zato dobro pazite. Nemojte dozvoliti sebi da budete brzopleti ili nepromišljeni. Dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete.

LJUBAV: Moguće je da niste uspeli da pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom. Ipak, nadate se da će sutra biti bolji dan. Moguće je da će vam i prijati da jedan dan provedete odvojeni i na distanci.

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim stanjima, glavobolji, bolnim zubima, ukočenosti, upali mišića koja takođe boli... Moguće je da se ne osećate baš najbolje i da vam je potrebno malo odmora i opuštanja.

VAGA

POSAO: Nepovoljan dan za posao je pred vama. Komunikacija sa vašim nadređenim ne ide u pravcu u kom ste to priželjkivali. Najbolje bi bilo da ne očekujete previše danas i da i ne tražite previše od njih.

LJUBAV: Ukoliko želite da ostanete u harmoničnom odnosu sa osobom koju volite, morate da joj pokažete razumevanje. Važno je da poradite na boljoj komunikaciji ako vam je stalo do vaše veze. Mnoge stvari zavise od vas!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Prilično ste ukočeni, a može vam se javiti i išijas ili reauma i dr. problemi vezani za kosti. Preporuka je da se obratite lekaru za savet, postoje neki preparati koji bi vam mogli pomoći.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko možete, odložite putovanje u inostranstvo. Današnji dan vam nije naročito povoljan. Najbolje bi bilo da se danas posvetite svojoj porodici i da vam posao ipak ostane u drugom planu.

LJUBAV: Možete imati zaimljivu komunikaciju sa osobom sa kojom ste u kontaktu preko društvene mreže. Razmislite o susretu uživo. Pred vama je šansa da ostvarite jedno veoma zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj. Takođ,e trebali biste da povedete računa ako ste do sada imali probleme sa povišenim šećerom. Konsultujte se sa stručnjakom na tu temu.

STRELAC

POSAO: Prilično ste nezainteresovani za dešavanja koja vas okružuju na poslovnom planu, smatrate da vam danas nije dan za posao. Želite malo da se odmorite i opustite, a obavezama ćete se baviti od sutra.

LJUBAV: Imaćete priliku za flert sa osobom koja je zauzeta. Niste spremni da rizikujete toliko. Ipak ćete se okrenuti mogućnosti da sklapate nova poznanstva. Vaš moral je uvek dolazio do izražaja u dobrom svetlu.
ZDRAVLJE: Moguće je da će vam imunitet biti oslabljen, pa se potrudite da povedete više računa o svom zdravlju. Vreme je da menjate neke loše navike ali i da se više odmorite kako bi imali više snage.

JARAC

POSAO: Nemojte da zabušavate. Posvetite se svom poslu onoliko koliko je potrebno da biste ostvarili barem mali pomak. Od vas se očekuje da ćete u narednom periodu pokazati svoje veštine u najboljem svetlu.

LJUBAV: Oduševljeni ste novim poznanstvom koje vam se desilo, pogotovo harizmom te osobe koja naprosto sija. Smišljate nov, originalan način da joj priđete i da joj pokažete svoju naklonost.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za nove probleme na polju zdravlja. Stanje na ovom planu vam se generalno popravlja i može se reći da se iz dana u dan osećate sve bolje. Pred vama je sasvim dobar dan.

VODOLIJA

POSAO: Doćićete do uspeha uz pomoć saveta koje dobijate od strane dobronamernih saradnika. Očekuje vas povoljan dan. Ostvarićete sve ono što ste sebi zacrtali i nećete imati veće komplikacije i probleme.

LJUBAV: U vama se bude veoma jake emocije prema osobi koju ste nedavno upoznali. Ipak, plašite se da gajite očekivanja. Nemojte da razmišljate na taj način! Potrudite se da izgradite više samopouzdanja!

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak pored vode ili kupanje, plivanje. Voda vas opušta i regeneriše. Vi ste veoma senzibilna osoba, iako ne pripadate vodenim znakovima, postoji kod vas neka specifična emocija i harizma.

RIBE

POSAO: Do vas dolaze neke nove informacije koje mogu biti veoma značajne. Slede vam poslovni preokreti. Očekuje vas period u kom ćete imati pune ruke posla ali će vam se to i isplatiti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive i strastvene trenutke sa zanimljivom osobom koja vam se duže vreme dopada. Pred vama je jako lep dan u kom ćete uživati. Nova ljubavna dešavanja vam prijaju.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Nemate nikakve probleme i dobro se osećate. Provedite ovaj dan u nekom veselom okruženju u kom se osećate slobodno i prirodno. Budite sa ljudima koje volite.