Prvi sastanak
Shutterstock
Prvi sastanak

Shutterstock

Ne stavljajte tri tone šminke na lice, Foto: Shutterstock

Žene, kada je u pitanju prvi sastanak, često nemaju meru. Za prvi susret se pripremaju danima, razmišljaju o tome šta će obući, kako će se našminkati, šta će reći, kako će prekrstiti noge... Previše komplikacija! Kod muškaraca je sve to mnogo jednostavnije. Njima prvi sastanak znači upoznavanje vas. Što prirodnije budete izgledali, to su veće šanse da ćete izaći na još jedno piće.

Ukoliko vas čeka sastanak sa osobom koja vas privlači i s kojom želite nešto više od prijateljstva, onda izbegavajte da radite ove stvari, jer muškarci to ne vole.

Nemojte nositi visoke pete na kojima jedva stojite

Noga u štiklama izgleda zavodnije i duže, ali nemojte preterivati sa visinom potpetica, jer muškarci nikako ne vole da vide žene koje "nabadaju" na štiklama. Obujte udobnu štiklu, u kojoj možete i da prošetate ukoliko treba.

Nemojte biti neuredni i izbegavajte široku odeću

Na brzinu zavezana kosa i najšljampavija majica koju ste pronašli u ormanu sigurno nije prava kombinacija za prvi sastanak. Možda mislite da ćete ostaviti utisak "Nije me briga" i da će to njega još više privući?! Varate se! Ovakav potez će muškarca samo navesti da pomisli da ste aljkavi i da ne vodite računa o sebi.

Muškarci vole da maštaju

To da ste zgodni muškarac može da otkrije i na drugom, petom, desetom sastanku, ali i kada ste u farmerkama. Mnoge se utegnu u minić već za prvi susret, što muškarce odmah odbije, jer vole da maštaju i da vas "svlače u mislima".

Ne kinđurite se

Znamo da vam je stalo da ostavite dobar utisak, ali zaboga, ne morate da jurcate u butik i da kupujete elegantnu haljinu samo za "taj satanak". Sigurno imate nešto u ormanu što će biti prikladno za vaš susret. Ne oblačite se kao da idete na svadbu, već se umereno skockajte i zavedite ga.

Molerajski radovi

Sedi prekoputa vas i zamišljeno vas gleda. Taman ste pomislili da razmišlja kako da vas poljubi, a on ustvari razmišlja sa kojom špahlicom da vam skine svu šminku koju ste natrackali na lice... Da, dobro ste razumeli, ne preterujte sa šminkanjem. Muškarci više cene vašu prirodnu lepotu!

Malo me žulja, ali lepo je

U nadi da će ostaviti što bolji utisak, devojke se često uvlače u neudobnu odeću i obuću kako bi izgledale lepše. Budite svesne da se svaka muka na vašem licu vidi. Ukoliko vas cipela žulja, ili mislite da će vam grudi iskočiti iz majice stalno ćete se meškoljiti i bićete primetno nervozni. To će primetiti i on, i atmosfera neće biti opuštena.