Dalila Moreno
printscreen
Dalila Moreno

printscreen

Dalila Moreno, Foto: printscreen

Bivša učesnica „Parova“ nije oduševljena novim zadatkom. Dalila je sigurno svesna da je pravila mnogo problema prošlonedeljnoj ekipi zaposlenih, te očekuje da će joj oni sad uzvratiti udarac.

Nešto kasnije, kad su mentorke ušle u kamp jer učesnici treba da vežbaju za nastup, Dalila je tražila da izađe iz takmičenja. Videćemo da li će istrajati u svojoj odluci ili će ipak nastaviti da se takmiči.

POGLEDAJTE JOŠ:

 

Tagovi

Komentari (4)

nn

26.07.2016 19:17

Pa stvarno ne znam sta ce Dalila Mladen i Marko na Maldivima kad nisu ni takmicari u pevanju ni voditelji????

mimy

26.07.2016 23:23

Jel imate vi o necemu pametnije da pisete a ne o Dalili. Ona je "nivo" radi na Happy-u kako da cisti. Oni mogu da budu direktori, voditelji a ne sobarice, cistacice. Zavrsise tolike skole pa doticna urinira pored bazena, skace po stolu na kome je hrana.......Zasto im dajete toliki medijski prostor.

Miladin

27.07.2016 11:06

A da me vidi babo!!!!

videcemo

27.07.2016 11:40

Pa Dalila samo to i moze da bude!Nema talenta za muziku,sem za svadju..a i to cini na posve fejk i neprirodan nacin,posto je losa glumica!A sve izgleda,kao da joj je to jedina karta za opstanak na Maldivima,posto nista drugo nema da ponudi!Tako da joj je uloga sobarice,jedino sto moze da opravda njeno bitisanje u ovom za sada,samo ,muzickom takmicenju,osim ako to nije obicna farsa!Videcemo...