Dalila Mujić
PrintScreen/YT
Dalila Mujić

PrintScreen/YT

Dalila Mujić, Foto: PrintScreen/YT

Gostovanje Tijane Ajfon izazvalo je pometnju i ona je bila uzrok svega. Naime, pre nekoliko dana, Tijana je prenela Dalili da ju je pozdravio Dejan, a sad je ponovila da se dopisivala sa njenim mužem. Sadržaj tih poruka nije skandalozan – Dejan u poruci govori Tijani da gleda film sa drugom.

Njih dvoje su se potom pravdali kako je Dejan pratio Tijaninu fan grupu i da se dopisivao sa administratorom. Tu se nešto nije odmah poklopilo, te je Dalila momentalno reagovala i zahtevala da joj Dejan pokaže poruke.

– Pokaži poruke, nemoj da me zezaš. Ja pucam ovde, nemoj više da mi dolaziš – plakala je Dalila. Dejan je negodovao da ima poruke sa Tijanom Ajfon, pa je kasnije potvrdio da ima skrinšot poruka.

– Sad imaš poruke, je l’? I nemoj da se smeješ, izluđuješ me Dejane. Dosta mi je, završili smo – rekla je Dalila i plakala u dvorištu.

– Neka neko pođe sa mnom na par sati. Obećavam da ću se vratiti, potpisaću da se vraćam. Kad se vratim znaćete sve, šta se desilo – rekla je Dalila.

Dejan je pokušao i dalje da se pravda, ali Dalila nije želela da čuje ni reč. Nakon toga je usledila dramatična situacija.

Dalila je dobila napad panike, gušila se, a potom i onesvestila u dvorištu. Njeni cimeri su pritrčali u pomoć, kao i obezbeđenje. Brzom reakcijom, Dalila je došla k sebi.

Situacija je bila toliko alarmantna da su pozvali Dejana kako bi je smirio u sobi, ali se Dalila nije smirivala.

– Šta ima tebe da zanima šta radi Tijana Ajfon? Evo ti kamere, glumi da me voliš, evo ti kadar. Dok sam u vili i kidam se, ti se smeješ. Dalila je ovde završila svoju igru. Nisam više ona stara, koja je borbena i koja je ušla kako bi zaradila za našu kuću – rekla je Dalila.

Potom je Anđela Lakićević ušla kako bi rekla da je sve pogrešno protumačila i da je Dejan voli, ali Dalila nije želela da je sluša. Sve u svemu, zaključak je taj da je Dalilu boleo osmeh na Dejanovom licu.

Dejan je na to rekao da je tako reagovao jer mu je situacija glupa i da ona zna celu priču oko Tijane i da ne shvata zašto sada ovako reaguje.

Ipak, Dalila je bila toliko besna da je oterala Dejana iz prostorije.

Komentari (17)

Smiljka

07.01.2018 11:30

Eto šta je ljubomora! A šta bi da su te udali na silu za nekog muškarca koga ne voliš? Kod nas i u svetu na silu roditelji decu udavaju za muškarce koje ne vole!

mila

07.01.2018 11:44

klosarka smrdljiva, neka nas spase zagadjenog vazduha i neka crkne!

Dora

07.01.2018 11:46

Omadjijala ga ta devojcura.Jadan mladic,mlad i zelen,neka bezi od ove ludace,glavom bez obzira.I obavezno sa majkom i bratom da se pomiri

Komsinica

07.01.2018 11:50

Dudlalila drami kao i obicno . Uzela recept od onog psihica Pozgaja da se razvodi Boze spadi nad od ovakvih budaleziba. Dalila Bog vidi sve tu si Dejana rastavila id porodice, a tebi se na sveti dan sve desava, zamisli se. Bolje se pokaj i trazi oprost od Dejanove porodice posebno od njegove.majke

Novosadjanin

07.01.2018 11:51

A dugo je i trajalo. Deki, beži kući kod familije. I zapamti jedno, majka nikada ne može da ti misli zlo. Ako mi sada i ne veruješ, želim ti da budeš roditelj jednog dana i voleo bih da se setiš ovih reči.

cuni

07.01.2018 12:07

Sram ga bilo, da zivi jos sto zivota nece naci ovakvu kao Dalila, nju da povredi sa ovakvom da nekazem sta, pa on je kompletna budala, mogao je imati zenu za citav zivot, dase ponosi s njom, ona je sebe zrtvovala ulazeci ponovo u rijaliti da zaradi njima za kucu , ma fuj, sinoc kad sam to gldao svo vreme sam pljuvao tv i uvjek cu kad ga budem video na ekranu, i opet fuj po sto puta.

Bebac

07.01.2018 15:14

@cuni - Uh al je riba i pamet. Ovaj prelepi decko kojeg je neduznog i izvredjala mogao je naci sto puta bolju. Tako je plakala i za Mladenom. A ona se ludira mogla je da umre od gluposti.

Evelyn Krimova

07.01.2018 12:17

Lepo sam ja rekla, da veceg zla od ove iskompleksirane, posesivne, ljubomorne i zavidne face nema. Moje saucesce ovom njenom potrcku, koji gde ona okom a on skokom... prava ljubav nema sta. Jadan li je on sa ovom bedevijom. A sto se tice njene glume... pa nasmejala me je slatko.... sta reci??? Zlo zivo!

Tuga

07.01.2018 12:57

Zao mi je Dejana.Ona se ponasa prema njemu ka psu.. Donesi ovo, ono, sedi po ceo dan u kuci i gledaj tv. Sta ima tu lose sto je razmenio nekoliko poruka.?Pa nju Lakic po ceo dan grli, ljubi u obraz .Pravi od Dejana debila.bice ja sam ti to kupila, ja sam napravila kucu, ja pa ja.Ili se Dalila boji da Dejan ne sazna mnoge stvari o njoj.Ocekivala sam od nje da kaze sve je u redu Tijana Dejan mi je objasnio i cao.Onoliko drame ni oko cega.Njoj je i Mladen bio ljubav zivota.

NEVIDJENA GLUPOST

07.01.2018 13:06

nisam mogla da verujem da se onako nesto moglo desiti, jedva zena ostade ziva! Budala, decko se nije njoj smejao , samo je propratio smeskom beznacajnu pricu u studiju.Ipak svi sto ulaze u rijalitije vecinom su nezdravi ljudi.

Geti

07.01.2018 13:12

Sad da je Dejan pametan pokupio bi se i otisao!Ona ga je odvojila od svih i sad ga ucenjuje.Ma koliko mi je Dalila draga ovakvo njeno ponasanje je nedopustljivo.Ako Dejane sada dozvolis da te ucenjuje ti ces postati njena igracka.

danka

07.01.2018 18:08

@Geti - Pa on je vec od kako su zajedno njena igracka!

Trt

07.01.2018 14:57

Žao mi ovog dečka. "Kao pile u kandzama jastreba".

Zoca

07.01.2018 15:05

Istorija se ponavlja,glumatanje sa Dejanom potrckom.jadnik ko pas na lancu pod komandom.Stalno je prisutan imam utisak da joj opet namestaju pobedu.sve joj je dozvoljeno nipodastava ukucane nabedjena velicina.Odvojila ga od porodice priljatelja .Samo da se suneti pa je spreman za neku tuzlansku mahalu.Od ce li ce samo ziveti kad ne bude rislitija.

nikola

07.01.2018 15:11

Ludača, posesivna, i iskompleksirana, mali je zaslepljen nije svestan sa kakvom ludom opajdarom ima posla, sa njim manipuliše, izderava se i naređuje, rastavila ga od majke i brata a sa svojima se pomirila, zlo.

nedjo

07.01.2018 20:20

grehota je na ovaj sveti dan pisati o ovim propalicama u svakom pogledu

Maki

07.01.2018 20:39

To je i bio plan podle i lukave tuzlanke Dalile Mujić, da nadje neku budalu, poput naivnog i neiskusnog Dejana, da ga izmuze za pare, pomoć i šta god može da ga iskoristi, da joj ozida kuću, pa da krene da ga šikanira, zlostavlja i pada u nesvest (jer ona to može kada hoće - naučila od majke Emine) i šutne ga! On njoj sada ne treba, otslužio je svoje, samo još treba da shvati! A mali Deki će kod mame, a kuda bi? Povijenog repa.