Dalila Mujić
Printskrin TV Hepi
Dalila Mujić

Printskrin TV Hepi

Dalila Mujić, Foto: Printskrin TV Hepi

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" bukvalno su napravili pometnju zbog hrane!

Dalila je bila ogorčena na ukućane a posebno na Teodoru koja nije bila zahvalna što je Mira svaki dan spremala hranu za ostale ukućane.

-Ja da sam na Mirinom mestu ne bi napravila nikada ovim džukelama ništa. Vi ste jedna obična pseta, nezahvalna. Miro nemoj više da kuvaš nikome, rekla je besna Dalila.

Komentari (8)

Sonja

10.02.2018 19:41

Pa nismo gledaoci slepi, vidimo ovu histerićnu (shizofrenu) Dalilu, koju ŠTITI Produkcija i koja je debela i asimetrična(se još ugojila) i kako bezveze izgleda tj u stvari nikad nije ni imala skladnog i lepog tela.Čak joj ni plastične operacije nemogu pomoći, a tek tetovaža na butini,ime i prezime bivšeg dečka,onog kojeg je zaboravila baš zbog zaljubljenosti i navijaćica Gastoza!A danas uz veliku podršku produkcije najružnije i pokvareno pljuje tog istog Gastoza. Šta reći o toj prosta**ši?!

nedementna

10.02.2018 22:26

@Sonja - Svi oni su sa ulice,bivsi fudbaler,bivsa starleta,bivsa pevacica..,i niko ne ocekuje naucni forum,ali takav prostakluk,nepismenost,bezobrazluk nema granica!Ta Dalila je jedna histericna,lajava,bezobrazna,iz njenih usta je do skoro izlazilo kao iz kanalizacione cevi.Terala sa kao kerusa sa nekoliko probisveta tu po WC.Koja majka bi pozelepa takvu snajku?

ja

10.02.2018 20:08

Dalila nema svoj personality, stalno ima potrebu da imitira nekog.

j

10.02.2018 22:06

Mi nismo normalni. Gledamo mržnju iz očiju Dalilinih, Spahovih i Irminih. Ko je Skrivena?

seljak

11.02.2018 06:33

bravo sve nas u mozak ,koji u stvari nemamo jel da iko u srbiji ima delic mozga ti nikada nebi ni granicu prosla a kamoli baljezgala po celi dan.

Goran NS

11.02.2018 08:31

Izuzetno teska i bolestna osoba i veoma opasna po okolinu. Zaradjuje srpski novac, a pljuje po srbiju i sve srpsko. Ko stoji iza nje i ko je podrzava u svemu?

Silvana

11.02.2018 20:18

Dalila, žao mi je, pratim te već dugo i moram ti reći ISTINU: "Najveće pseto si ti"! Menjala si sex-partnere u svim rijalitijima a glumiš sada finu damu, haloooo?!? Uhvatila si mladog Dejana i kuneš se (ko u svakog pre) da je tvoja najveća ljubav! Pa uskoro kad izgradiš tu tvoju kučicu u Šepku, čao čao Dejan. Po tome si i poznata, pa zar tvoja majka nije od svakog tvog "momka" tražila pare?

m...

12.02.2018 14:10

Jadno je dragi komentatori što se ovde radi o Miri koja je cele dane za šporetom i još bi se trebala opravdavati ako neko pojede tri tanjira ne razmišljajuči o drugima.O tome je Dalila govorila,mnoge od vas je zaslepila mržnja prema Dalili a niste pročitli suštinu članka,Mira kuva dok se milostive fasaduju i spavaju i kad im pojedu sve iz šerpe pljuju po njoj ,niti im je dužna kuvat,a ni čuvat skuvano,ima Dalila pravo SRAM IH BILO.