Dalila i Dejan venčanje
Dejan Briza
Dalila i Dejan venčanje

Dejan Briza

Dalila i Dejan venčanje, Foto: Dejan Briza

Ona je uradila i estetsku korekciju nosa, ali je prvenstveno operaciju uradila iz zdravstvenih razloga.

Dragojevićeva je izašla iz bolnice, i sada se nalazi u svom domu, ali mora da odmara i ne sme da ustaje iz kreveta.

Dejan se ne odvaja od nje, i trudi se na sve načine da joj ugodi kako bi joj olakšao oporavak.

- A ti za ruku držiš me, i kažeš da će proći sve - napisala je emotivna Dalila u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

 

Komentari (10)

Jana

14.09.2017 11:28

Bice to crno i modro oko nosa ali nije to nista brzo prodje boja ali da bi nos bio kako treba treba da prodje mnogo vremena znam moj sin operisao kod skoro najboljeg doktora u europi.

vic milenijuma

15.09.2017 08:53

@Jana - Hu, dobro je, sad nam lakše. A je l' i on imao zdravstvenih problema? :-)))))))

MILIVOJE

14.09.2017 11:53

Deki, živa legendo, nikome je ne daj. Ona je samo tvoja ljubav, život....a isto i ti si njoj. Ne dozvoli da bilo ko umeša svoje prljave prste, izmedju vas. Najbolji ste. najinteligentniji.najstabilniji.. život sreće vam je otvorio vrata. Čuvaj našu i tvoju Dalilu, ona vraća uvek sto puta više... Za ostalo, psi laju karavani prolaze---

MIA@vic milenijuma

14.09.2017 21:23

@MILIVOJE - Ne balavi više.... smaraču, kad ništa konkretno nemaš da kažeš

vic milenijuma

15.09.2017 09:41

@MILIVOJE - Bre "MIA", kako možeš tako "MILIVOJU" da kažeš? Sram te bilo. Ko je tebi kriv što ne spavaš, pa ni ne sanjaš. Žena, mislim čovek je lepo sve na temu nosa izdeklamovao, šta nije jasno? :-))) Nego kad si tako pametna, 'aj' reši ovu "zagonetku": tekstovi o Aleks redovno imaju mnogo i pozitiv. i neg. ocena, a tekstovi o Dalili obično samo one koji su Dalili u korist. Čiji fanovi su mnogo više zainteresov. i za "onu drugu", pa se informišu čitajući tekstove o njoj? :-))))) P.S. Ja ne spadam u fanove.

vic milenijuma

14.09.2017 14:48

Joj ljudi ubiste me sa ovim tekstovima... HAAHAHAHAHAHAAAAA - (čuveno) iiiz zdraaavstveeeniiih raazlooogaa!!!? (+ u NJENOM domu...) Pa je l' se vi to sprdate sa nama čitaocima?... Kuukuu, gdee ćee vaam duuušaa, jooooj, pa ta surla joj onolike godine nije smetala ZDRAVSTVENO, uuu žiiivoootuuu to rekla nije ona koja bi zapomagala iz svega glasa da jeste. Nego slušajte 'vamo da vam jaa kažem - DAVID JE PRE NEKI DAN ISPOD ALEKSANDRINE SLIKE NAPISAO: "NOSIĆ MOJ LEEEPIIIII" Je l' SAAAD JASNO??????????

SANJA

14.09.2017 16:48

@vic milenijuma - Glavata ti si u problemu,ova KRALJICA I POBEDNICA PAROVA, se resila "surle" a tebi osta glavudja konjska do zivota!hajd sad pali zajedno sa cika ljubom-Cabrijeve devojcice :)

IVKE@SANJA @vic milenijuma

14.09.2017 21:18

@vic milenijuma - Što je "glavudža konjska" i da progutaš al je bez mozga to je katastrofa i problem.....

JA

14.09.2017 23:54

@vic milenijuma - Četiri puta sam bila podvrgnuta operacijama nosa iz zdravstvenih razloga, a da mi nije pala na pamet i estetska intervencija. Svi, koji su imali operacije iz estetskih razloga, pravdali su se zdravstvenim. Ne želim da ulazim u mrz izmedju Dalilinih i Aleksandrinih fanova, jer koliko sam mogla da čitam, isti su šljam, samo iznosim istinu o tim kao zdravstvenim razlozima. Još da kažem i novinaru da ona nije Dragojevićeva (Dragojević joj nije tata), već Dragojevićka.

vic milenijuma

17.09.2017 20:18

@vic milenijuma - :-))))) Čuujteee i poočuujteee ovih paćenika nosurinih... Aleksandra "konjska glavudža" - a pobednica NIČEGA im glavudža mazgovska. :-))) Konj je bar plemenita životinja, još kad je mnoogooo lep, odn. rasan - i izuzetno skupa. ;-) Nego, kako će fejk pobednica skratiti i podmladiti tu svoju mazgovsku glavudžu da Deki pored nje ne izgleda k'o nedonošče? I kako će proširiti čelo od 3cm, da nije k'o majmunsko? I kako će podići uši sa ramena da isto tako nisu k'o majmunske? I šta da radi sa gubicom?