Jelena Krunić i Mladen Vuletić
Printskrin TV Happy
Jelena Krunić

Instagram/jelena_krunic

Jelena Krunić, Foto: Instagram/jelena_krunic
Jelena Krunić i Mladen Vuletić

Printskrin TV Happy

Jelena Krunić i Mladen Vuletić, Foto: Printskrin TV Happy

- Pošto me opsedate ovim sra*ima, a nisam imala uopšte nameru da komentarišem, al' vidim da ne odustajete i neki me čak i pitaju da li je to možda istina, e 'vako.

I dalje sam i te kakva muškarčina, kako niste ranije provalili, pa ka*ala sam sve one muškarce iz rijalitija u bu*u kolike su u stvari pi*ke zapravo, a ne muškarci (izuzeću samo Vladimira Tomovića koji neće biti deo ovog ironičnog odgovora jer je jedini veći muškarac od mene bio u vili). Dakle, dražesna Dudlila, tako sam i Mladena (ili ti ljubav tvog života) isto ka*ala jer mi se onda čini da on baš voli transvestite i privlače ga isti. Nismo se odvajali! Samim ovim od junačine, stene crnogorske, napravi biseksualca koji preferira trandže. Onda samim tim pljunu i sebi u facu jer i sebe deklariše transvestitom.

Dakle, Mladen Vuletić iz Zete voli transvestite. (Zaključak prvi)
Ka*am i vas upravo sad dok čitate ovo što pišem na ovaj doktorat gluposti Dudlile tuzlanske, koja je prešla igricu "najgluplji" a vi moje ka*anje i dalje osećate i polako ćete preći i vi igricu "Dobro izj**ani od strane Krunićke" sve dok mi ovo kačite na zid, šerujete (jer jbg, Krunićka je No 1 u procentima šerovanja i dizanja rejtinga - zaključak drugi ), slušate i uopšte gledate sada neke mediokritete zatvorene kako lagano lude. Kraj. Izj**ani ste. Svr*ila sam. - poručila je Krunićeva.

Komentari (3)

zora vukasinovic

31.07.2016 13:49

Visi je peder onaj baranin Tomovic tkz. dipl.ekonomista iz Istocnog Sarajeva nego prozvani Brendon jer on se boji zena i sexa sa njima.To je dokazao kao da je djed sa majice kojuu nosi od 80g.

Puritanac

31.07.2016 16:26

Jelena,brate, javi Tomovicu da skine nosinger,maskembal se odavno zavrsio.

P.T.

31.07.2016 21:03

Ajde Dalila ti ga prva "ZALILAJ"! Od gledanja nema selameta! Ili idi u federaciju da duvaš oljuštenu bananu...