Dalila
Printscreen
Dalila

Printscreen

Dalila, Foto: Printscreen

Učesnica rijalitija "Parovi", Dalila Dragojević želela je da na veliki praznik, Vaskrs, svojoj velikoj rivalki Aleksandri Subotić pruži ruku pomirenja. 

Učesnici su bili šokirani Dalilinim potezom, a Aleksandra Subotić izjavila je sledeće:

- Hvala ti Dalila na divnoj prilici, ali trebala si ranije toga da se setiš. - izjavila je Subotićka.

Komentari (8)

Dora

09.04.2018 08:17

Napokon da Aleksandra nesto pametno uradi

HARLEKIN

09.04.2018 11:30

@Dora - Gagi,Dalila je znala da će biti tako,čuli su razgovor iz tajne sobe sa fanom,kad je Alex pitala da li će dobiti poklon,tražili su ona i Dejan da im ponovo puste snimak ali nisu hteli,Alex je bila ljuta jer je svekar nije pozdravio,plakala jadna što je došao sinu kao podrška a neki dan ga videla kad su doneli on i komšija psića i rekla stigli kerovi,posle iz tajne sobe pita fana hoće li dobiti poklon,otac joj se složio da se pomire,pitali*mamu* ona reče ne i tme podržala Alex da se ne pomire.

Sasa

09.04.2018 09:23

Dalila htela da ispadne dobra zbog gledalaca.

gagi

09.04.2018 10:00

@Sasa - Da li je moguce da Dalila jos ne shvata koliko je zlo Aleksandra.

dexxx

09.04.2018 10:05

bez obzira na sve opet je ova devojka Dalila pokazala da je covek... Aleksandra je glupa,a misli da je oametna... Pred milionskim gledaocima kaze "ja sam lagala za njega na sudu"...pa to je van svake pameti... a onog petlica iz Veternika to ne treba komentarisati... to je vec jos veci blam....

ivana

09.04.2018 10:14

Aleks je tek sad pokazala svoje pravo lice!!!Uvek je pricala kako je njoj na prvo mesto da se braća pomire i Dejan sa majkom i naravno da bude solidan odnos između nje i Dalile,ali je ovim potezom i to baš na uskrs upropastili sve!!!Tačno se sad dokazalo da njoj nije do nikakvog pomirenja jer je ova cela situacija njoj veoma draga pošto sad sebe smatra jedinoj pravoj snaji Dragoj vica i ta titula joj izgleda veo a prija tako da sa pomire je sa Dalile ona tu titulu gubi što bi bila sramota!!!

Sonja

09.04.2018 17:58

Ljudi, pa zar ima ZLOBNIJE i pokvarene osobe od ove spodobe Dalile? Pa ona je najveće zlo svega i zašto je toliko štiti produkcija?!? Ova Alex nije pokvarena, već glupa i to zbog teškog odrastanja.

Duša Vekina

09.04.2018 18:33

@Sonja - Ima,mama Veka! Nije dosta Dragojevićima ove dve još se i ona uplela, kojim pravom,voštana ponavlja sve što je nova mama poduči.Dalila je bila unutra mesecima,Dejan vani sam,da im je bilo stalo da se izmire mogli su ako se već nije javljao na telefon nači načina da dođu do njega i sve raščiste,ne,oni čekali da uđe i on u rijaliti,pa da nađu razlog voštaninog povratka.Ona da narodu objasni,jel ona rasla sa njima,šta nisu mama i brat ušli bar na pola dana,ušla ova da donese još para.