Zar mu nije jasno da su oni odavno politički pogubljeni: Dačić
Vlada Srbije
Dragan Maršićanin

Petar Dimitrijević

Dragan Maršićanin, Foto: Petar Dimitrijević

Naime, vršilac dužnosti predsednika DSS-a je posle brojnih skandala juče na društvenoj mreži Tviter prizvao pogubljenje Ivice Dačića, ministra spoljnih poslova i prvog potpredsednika Vlade. Više nego problematični Maršićanin juče je objavio komični video Ivice Dačića na kojem se vidi da drema, a uz to napisao malo je reći morbidan tvit.

- Severna Koreja pogubila zamenika premijera jer je zaspao na sastanku kojem je predsedavao Kim Džong Un. Dačić se izvukao - napisao je „duhoviti“ Maršićanin.

On je, naime, aludirao na vest da je zamenik premijera Severne Koreje pogubljen zato što je pokazao nepoštovanje tako što je zaspao za vreme sastanka kojem je predsedavao Kim Džong Un, a još dva funkcionera su poslata na „prevaspitavanje“.

- Potpredsednik vlade zadužen za obrazovanje Kim Jong Džin je pogubljen - rekao je juče portparol ujedinjenog ministarstva Jeong Jon Hi na redovnom brifingu. Neimenovani zvaničnik ministarstva istakao je da je Kim streljan kao „antistranački i antirevolucionarni agitator“.

Doduše, Maršićaninov „smisao za humor“ je sve teže razumeti. Čini se da nije prijao ni prvom potpredsedniku Vlade Ivici Dačiću, koji je za „Alo!“ oštrim rečima prokomentarisao sporni tvit. Dačić je ovom prilikom Maršićanina nazvao stručnjakom za vibratore.

- Zar mu nije jasno da su oni odavno politički pogubljeni? Maršićanin je najobičniji pajac, a svoje političko delovanje je najbolje obeležio kada se dokazao kao stručnjak za vibratore - istakao je ministar spoljnih poslova aludirajući na Maršićaninovo skandalozno „mahanje“ vibratorom na Tviteru.

Zar mu nije jasno da su oni odavno politički pogubljeni: Dačić

Vlada Srbije

Zar mu nije jasno da su oni odavno politički pogubljeni: Dačić, Foto: Vlada Srbije

Inače, Maršićaninu je ovaj gaf samo jedan u nizu. Čini se da je i članovima DSS-a dojadio morbidni smisao za humor njihovog v. d. predsednika, pa pojedinci navode da će on sahraniti DSS. Ovu tvrdnju je u svom pismu upućenom Predsedništvu DSS-a izneo Vukosav Tomašević, član Predsedništva.

On je v. d. predsednika Dragana Maršićanina nazvao još i cinikom koji donosi samo štetu i destrukciju, a osvrnuo se i na njegove sada već čuvene tvitove o vibratoru i ergeli.

- Svaki dan njegovog opstanka na čelu stranke je korak bliže pogrebu DSS-a - navodi se u pismu Vukosava Tomaševića i dodaje da je on spreman da učestvuje u sahrani. Haos u DSS-u se nastavlja, a Maršićanin ne prestaje da pravi skandale na Tviteru.

Komentari (8)

Dimitrije

01.09.2016 15:46

Maršićanin je pravi covek za Farmu ili Parove.

Vesa

01.09.2016 16:33

Mariscanin je potpuno u pravu Dacic je prespavao ceo govor Kineskog predsednika trebao bi zbog toga da da ostavku

mirko

01.09.2016 16:34

On upucuje na nevaspitanje i primitivnost Dacica

Biram Marsicanina.

01.09.2016 16:40

Meni se sala svidja. Osim toga, to sa vibratorom mozda i jeste prosto, ali Ivan Markovic, portparol Jula, Dacicev bliski kolega, je onomad za Stambolica rekao da treba pitati njegovu zenu gde je. To nije prostacki. to je ljudozderski, maligno i cudovisno do srzi.

Antibakterijski

01.09.2016 16:57

Kad smo kod vibratora, može li Dačić da objasni kako je bivša Maršijeva cica sekretarica iz skupštine postala Odalovićeva konzulka na plati od 3000 evra? Ima neka tajna veza?

Време је

01.09.2016 18:29

Сменити Дачића због неваспитања. Србија заслужује бољег министра спољних послова, Дачића заиста не треба да плаћамо. Док бирамо најниже, биће нам лоше.

Kultura

01.09.2016 20:17

Sta ce ovakve vulgarnosti Dacicu? Boze sacuvaj, i na pijaci je kulturnije.

NW

01.09.2016 22:13

KAPA DOLE MARSICANINU