Podržava svoju ćerku: Tijana i Zagorka
Emil Čonkić
Podržava svoju ćerku: Tijana i Zagorka
Podržava svoju ćerku: Tijana i Zagorka, Foto: Emil Čonkić

 

- To što je on učinio nije šou program i igranje, on je pokušao da je ubije i za to će odgovarati pred sudom. Nasilje nad ženom ne treba da prođe nekaženjeno. Je l’ ja kao majka sada treba da razmišljam da će je ubiti u sledećem napadu svoje histerije ili će nešto drugo uraditi? Hoću da mu se da do znanja da mu je ovo poslednji pokušaj zlostavljanja moje ćerke. Vrlo sam zabrinuta za bezbednost svog deteta dok je na imanju i ne želim da se tamo neki sa njom igra - priča potresnim glasom majka Đuričićeve.


Kako kaže, ona želi da se njegovoj porodici vrati sve ono što je uradio njenoj mezimici i smatra da je Golubović samo loša kopija američkog gangstera Al Kaponea.
- Čovek koji govori loše o majci i sestri priča, pre svega, loše o sebi, pri tome, Tijani psuje sve najmilije. Sam je sebe ukaljao i pokazao kakav je i šta je. Sve što radi mojoj ćerki neka se vrati njegovoj deci u većoj meri. Bolje bi mu bilo da razmisli kako da zaradi kapital i novac za svoju decu da mu posle ne bi lupali čvrge, pa da se ponovo zbog svojih dela vrati u zatvor. Njegov život je neuspela kopija Al Kaponea, i to loša, kojoj se svi smeju - ističe Zagorka, i dodaje da je Kristijan njenoj ćerki pokazivao provokativne fotografije sebe i svoje supruge Ivane.

 

- Tijanu je napao zato što zna dosta o njemu. Kada je on počeo da je proziva, ona mu je odgovorila da se priseti kada joj je na telefonu pokazivao fotografije gole žene Ivane. To dokazuje u kakvim su odonosima bili kada je on bio u stanju da pokazuje njihove fotografije u takvom izdanju - objašnjava Tijanina majka.
Ona dodaje i kako je sramotno što se nijedna ukućanka dosad nikada nije suprotstavila Kristijanu, kao i da mu se sve udvaraju.


- Sramota je što nijedna ukućanka, kada je napada, ne sme da se odbrani i da mu odgovori ono što treba. Sve ćute i trpe njegovo bezobrazno ponašanje i zlostavljanje, još se kasnije zaljubljuju u njega - završila je Zagorka.

 

Tijana nije prostitutka

Tijanu su mnogi okarakterisali kao prostitutku na imanju u Lisoviću, a njena mama Zagorka tvrdi da ona nema potrebe time da se bavi. - Tijana je ušla zato što ju je Kristijan dve, tri noći pre toga prozvao da se bavi prostitucijom. Ona nema potrebe da se bavi tim poslom, jer ima sve uslove za život. Može da bira momke koje želi - objasnila je za „Alo!“ Tijanina mama.

Komentari (16)

saw

09.10.2015 08:03

pa nije kristijan napravio drol.. od nje

BoxAKG

09.10.2015 08:44

@saw - Mama setala a nestasna devojcica setala i sada svi krvi jer se neko predvorio u monsrtuma , ps mami treba vode dati da ispre usta!

INTERESANTNO

09.10.2015 13:24

@saw - PRIMECUJEM DA NE POKAZUJES NIMALO SAOSECANJA SA TIJANOM A IZ DAN U DANA NAS UBEDJUJES DA TREBA DA SAOSECAMO SA KRISTIJANOM? UBICOM, DILEROM, LOPOVOM? MUSKARCINOM KOJI JE JAK PREMA ZENAMA?

gogi

09.10.2015 09:43

Kuneš Kristijana preko dece, znači da je i tebe neko kleo, pa si sad ponosna majka,a cela Srbija se zgraža kod vidi tu nakazu u medijima, i na kraju krajeva ti si kriva da imaš taku čerku, što je jako žalosno

DR Gane

09.10.2015 09:48

,,Ona nema potrebe da se bavi tim poslom, jer ima sve uslove za život. Može da bira momke koje želi - objasnila je za „Alo!“ Tijanina mama. .. " Al' što kaže dara Bubamara : to sve košta ....

panta

09.10.2015 09:54

gospodjo bice da se vama sve vratilo preko dece.

Kalina

09.10.2015 11:19

U mojoj zemlji Canadi taj isti Kristijan bi istog momenta zavrsio u zatvoru ali ovo sto se kod vas desava i kako se zene omalozavaju je vise nego tuzno.Pre svega dokazalo se vec od samog pocetka da sve sto izgovori laze .Nazivati devojku doljom i prostitutkom je toliko ruzno da jednostavno nemam reci sta sve citam i gledam. Po onome sto je Tijana pokazzala na farmi meni deluje kao vrlo fina i kulturna devojka, i ne zaista joj mesto nije tamo.Jadna ona i onaj pas medju divljacima na farmi.

domacin

09.10.2015 14:45

@Kalina - odakle si ti , dete moje drago ? i zasto tamo vi od vas , pratite sta se desava ovamo kod nas ?

Jelena

09.10.2015 11:21

Poštovana mama, ja Vas razumem jer sam i ja majka, ali morali ste voditi računa da Vam ćerka ostane onakva kakvu ste je vi rodili! Sada je kasno.

Kvazimoodo

09.10.2015 11:52

Dovoljno je procitati sta govori majka ove spodobe pa da coveku bude jasno o kakvim je ljudima rec.

Svetlana Gigovic

09.10.2015 23:54

@Kvazimoodo - Tačno je da dotična liči na kvazimoda. Dotična koja tvrdi da ima potvrdu da nije prostitutka, samo me interesuje koja budala joj je to dala. Ako se naša policija time bavi, onda smo dotakli dno. A to što tvrdi da nije zaljubljena u Kristijana je velika laž. A žena koja kune je prostakupša.Kakva majka, takva i ćerka.

Darlinka

09.10.2015 12:04

Kristijan je kriminalac i to ne krije. A čime se bavi dotična gospodjica (pre nego što je navodno počela da gaji džukele)? Iako svoje dete volim najviše na svetu, od sramote ne bih izlazila iz kuće da se ovako unakazi i da se onakvi tekstovi pišu po novinama. Svako može po nekad da napravi grešku u vaspitanju dece, ali gospodjo Vi ste totalno zakazali. Vaša životna greška.

daaa daaa

09.10.2015 20:19

@Darlinka - Vazno da je Kristijan G. izuzetno vaspitan. Da ne pricam sto laze kad zine Pazi "Kristijan je kriminalac i to ne krije,a cime se bavi doticna gospodjica..." O cemu ti pricas? Pa sta ima da krije kad svi znaju sta je i ko je i sta je radio? Verovatno bi ti bilo drago kad bi taj kriminalac prodao drogu tvom detetu? Ali zato je tebi gora ova doticna jer se unakazila, pa unakazila se za sebe ne za druge i ako je toliki dzentlmen kao sto prica nikad ne bi pljunuo zenu, npr... Koga vi podrzavate,cccc.

ilke

09.10.2015 12:42

Kakva moralna nakaza moras da budes da proklinjes neciju decu? Inace Kristijan mi se gadi, a njena cerka jos vise.

viren

09.10.2015 14:11

BOZE koji glupanderi - dno dna

mina

09.10.2015 14:21

izgleda je i Tijanina mama mnoooogo grešna !