Verica i Veljko na svojoj terasi
Emil Čonkić, Pulsonline.rs
Verica i Veljko na svojoj terasi

Emil Čonkić, Pulsonline.rs

Verica i Veljko na svojoj terasi, Foto: Emil Čonkić

U koju grupu spadaju Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, i Jelena i Komnen Lalović?

Verica Rakočević: I ako proveravate partnera, ne treba ni da budete sa njim


- Veljko i ja imamo zajedničke šifre za profile na društvenim mrežama, ali nam ne pada na pamet da gledamo šta onaj drugi radi na njima. To je pitanje svesti i pitanje poverenja - kaže za "Ženu" kreatorka Verica Rakočević koja je tri godine u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, a odluku da imaju iste šifre doneli su kada su kreirali društvene profile.

Profili supružnika se inače proveraju ne bi li se sumnjičava strana uverila da je partner vara, odnosno da joj je veran. Verica to ocenjuje ovako.

Da li vi i vaš suprug delite šifre?

Šta vi radite i kakav odgovor dajete na dilemu, podeliti šifru s amužem ili ne?

- Čim počnete da proveravate partnera, to je znak da ni ne treba da budete sa njim. Uostalom, sve se primeti po ponašanju, ne treba niko da se proverava.

Dizajnerka i njen suprug poštuju privatnost onog drugog, svako ima vreme za svoja interesovanja i za druženje sa svojim prijateljima.

Pa i pored toga najveći deo vremena provode zajedno.

- Mi svuda idemo zajedno. Ali mi i nemamo klasičan brak, naš odnos je specifičan. Ni Veljku ni meni nije zanimljivo da nešto radimo bez onog drugog, zasad nemamo takvu potrebu.


Jellena: On meni ne traži šifru, ne tražim ni ja njemu

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, i njen suprug Komnen Lalović, koji su u braku od 2014. godine, na temu društvenih mreža i privatnosti razmišljaju slično kao Verica i Veljko.

SNS izborni štab Jellena Jelena Ristić

V. Lalić

Jelena Lalović, Foto: V. Lalić

- Suprug ima šifru za moju fan stranicu na Fejsbuku. Kada su u pitanju naši lični profili, nikada mu nisam tražila šifru, niti je on meni tražio. Niko od nas nije to pitanje pokrenuo ni u jednom trenutku. Ne proveramo jedno drugom ni mobilne teefone - priča Jellena koja je sa suprugom 2015. dobila sina.

Kako dodaje, njen suprug zbog posla ima niz profila i grupa na društvenim mrežama. U taj prostor Jellena nikad ne zalazi jer je za nju takav vid privatnost partnera potpuno normalna stvar u vezi u kojoj postoji poverenje.

Jellena i Komnen jedno drugom daju dosta prostora i kada su u pitanju neka druga interesovanja.

- Svako od nas ima dan u nedelji kada odlazi na vežbanje. Suprug trenira fudbal, ja idem u teretanu. Pored toga, podelimo vreme i za odlazak na bazen, jedan sat je moj, drugi sat njegov. Pravimo takav plan zbog bebe.

 

Komentari (2)

Zoran - Tico - Tico

23.09.2016 16:58

Postao si bre, bato stariji od ove bake! Šta ti to uradi?

sasa

25.09.2016 06:28

@Zoran - Tico - Tico - pokušava da joj napravi dete,zapinje svaki dan pa se odražava na lepotu,on stari a ona sve lepša pa sad gledaj kome seks više prija