Prosidba Prsten
Shutterstock
Veridba prosidba verenički prsten

Profimedia

I muškarce uhvati panika, Foto: Profimedia

Zaprositi devojku nije nimalo lako. Tako bar tvrdi nekoliko hiljada muškaraca koji su to učinili. Mnogi se, srećom, nikad nisu pokajali zbog svoje odluke, ali bilo je onih kojima je u tom trenutku htelo srce da iskoči iz grudi.

Ukoliko ste se ikada zapitale zašto je vaš dragi bio sav smušen i nespretan dok vas je prosio, ovo vam može dati odgovor. Naime, jedan mladić snimao je otkucaje svog srca na dan kada je zaprosio svoju devojku.

On je njihov izlazak, i čin prosidbe koji su trajali oko 40 minuta skratio na 90 sekundi kako bi dokazao svetu kroz šta tipovi prolaze kada treba da kleknu pred izabranicom svog srca.

Na početku sastanka, dok je šetao sa svojom dragom, mladiću je srce tuklo od 80 do 90 otkucaja u minuti. Nakon što su uzeli sladoled otkucaji su se smanjili na oko 80 otkucaja u minuti da bi ponovo naglo skočili u trenutku kada je ponovio prosidbeno pitanje u svojoj glavi i to čak do 130 otkucaja.

U trenutku dok je prosio dragu srce mu je puls mu je bio 113, da bi se ubrzo nakon njenog pristanka smanjilo se na 80 otkucaja po minuti.

Šta mislite, da li je vaš dragi paničio kada vas je prosio