Dara Bubamara
Milorad Milanković
Dara Bubamara

M.Jošida

Dara Bubamara , Foto: M.Jošida

Naime, plavokosa pevačica je na splav došla u crnoj bundi, da bi se ubrzo skinula i šokirala sve prisutne! Ona je obukla crnu bluzu sa resama, koje su u predelu grudi više otkrivale nego pokrivale, a dodatni detalj u vidu kaiša učinio je da bluza u tom delu bude pripijena. Muškarci na splavu nisu skidali pogled sa Dare, na kojoj su se čitave večeri njihale rese u ritmu muzike. 

U jednom momentu Dara je sela da odmori od napornog nastupa, pa je odlučila da pošalje i video-poruku nepoznatoj osobi. Budući da je čitave večeri bila nasmejana, ne sumnjamo da je snimak poslala nekom muškarcu.

Dara Bubamara

Alo!/Masanori Jošida

Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

Ipak, Dara u poslednje vreme ne priča o svom privatnom životu, iako na društvene mreže postavlja provokativne slike i snimke. Ipak, ona je nedavno izjavila da ne može da bude sama i da uvek mora da ima nekoga ko će joj pružati ljubav.

Dara Bubamara

M.Jošida

Dara Bubamara, Foto: M.Jošida

- Ne mogu da budem sama! Toliko mi se loših stvari desilo da sam shvatila da ne moram da pričam o sreći da bih bila srećna - otkrila je Dara nedavno, a zatim je ispričala šta joj trenutna preokupacija:

- Nebitan je moj privatni život. Ja volim sebe, borim se za sebe i svog sina, a moja karijera je nastala i pre bilo kakvog dečka i bilo kakvog muža. Moj bivši i ja vrlo dobro funkcionišemo. Milan me uvek podržava - rekla je Dara.

Komentari (1)

Vlada

01.10.2017 19:54

Dara je kraljica vrti celu scenu oko prsta,uvek fuul obucena jbg puno kosta