Nezgodna povreda, valjda nije ono najgore
Profimedia
Nezgodna povreda, valjda nije ono najgore

Profimedia

Nezgodna povreda, valjda nije ono najgore, Foto: Profimedia

Najbolji igrač Crvenih đavola je u završnom minutu nadoknade revanša sa Anderlehtom, u četvrtfinalu Lige Evrope, nezgodno doskočio na desnu nogu i pre vremena završio susret.

Videlo se još u TV prenosu da je povreda ozbiljnije prirode, odmah se snažni napadač uhvatio za koleno, postalo je jasno da se na teren neće vraćati. Nije da slutimo, ali ovo može da bude i kraj sezone....

Umesto Ibrahimovića u produžecima za Mančester je igrao Antoni Marsijal, a Junajted je posle produžetaka eliminisao belgijski tim pogotkom Markusa Rašforda za 2:1.

Povredu najiskusnijeg asa "crvenih đavola" prokomentarisao je i menadžer ekipe Žoze Murinjo, koji nije bio optimističan.

- Prognoze su prilično negativne, kao i moj osećaj. Pričekao bih sa davanjem prve ocene, ali ovo nikako ne izgleda dobro. Voleo bih da budem optimista, ali nisam - kaže Portugalac.

 

Komentari (1)

052

21.04.2017 13:19

Taj Mančester koliko novca troši na igrače,na trenera,a tamo osim Ibre niko nema pojma o fudbalu.Njih kad gledaš da ti se zgadi fudbal.Prosto je neverovatno da nemaju igrača koji može driblingom jedan na jedan da krene ka golu protivnika.Onaj Pogba koliko plaćen ,a razliku ne bi pravio ni na nižem nivou,glumi nekog baletana,a za te pare,koje dobija(jer ih igrom ne zarađuje)bi morao da preore teren i izađe krvavih kolena i butina.Ibro, što brži oporavak!