Zadruga logo, ulazak
Promo
Zadruga

Promo

Zadruga, Foto: Promo

Učesnici su u karantinu gde su im juče u toku dana oduzeti telefoni kako ne bi mogli da komuniciraju sa spoljnim svetom, a kod jedne od učesnica pronađena je velika količina novca.

Naime, kako "Pink.rs" saznaje od izvora bliskog produkciji, glumica Žiža Stojanović u karantin je ponela novac, iako je to strogo zabranjeno.

Žiža Stojanović

screenshot Youtube

Žiža Stojanović, Foto: screenshot Youtube

Svi takmičari su u karantinu provereni i kad su im oduzeti telefoni, provereno je i da li imaju novac. Mnogi od njih su imali nešto novca koji im je oduzet i stavljen u sef, ali su kod Žiže pronašli čak 58.000 dinara i 800 evra. S obzirom na količinu novca, odmah su posumnjali da je imala plan da ih prošvercuje u rijaliti, ali joj to ipak neće poći za rukom - rekao je izvor.

Kako će se učesnici snaći u rijalitiju, kao i šta će sve morati da rade kako bi zaradili novac i obezbedili sebi namirnice i ostale potrepštine za život, ostaje da vidimo...

Komentari (5)

skimsitakavsi

06.09.2017 13:34

Ne gledam tv. Ali posto je placam imam pravo DA ZAHTEVAM da mi se dostupni programi na nac frekvenciji ob0gate a ovo smaranje da ide samo preko kablovske. Ako ovim popunite sve termine sta onda ostaje da se gleda na tv uopste.Zasto su nas doveli u situaciju da se stitimo od losih emisja neukljucivanjem tv.Na tv nema uopste sta da se gleda. Maltretiranje DEBILNIM reklamama izmedju budjavih filmova losih vesti i termina placenih od makroa (rijaliti)

Ujka Zitko PFK

06.09.2017 13:51

Nasta su spali ljudi.Katastrofa.

Maki

06.09.2017 13:53

Sta zna baba od 100 godina,verovatno je zaboravila pravila cim ih je procitala

jug

06.09.2017 15:28

Zena ponela svoju ustedjevinu,i nikom ne veruje.

Kiseli kupus

06.09.2017 22:20

Da ima tolike pare ne bi ni ulazila u zadrugu i brukala se pod stare dane.