Mina Vrbaški
Youtube printscreen
Mina Vrbaški

Youtube printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Youtube printscreen

Mina Vrbaški jedna je od bivših učesnika rijalitija ''Zadruga'' koja će se večeras naći u baražu i dobiti priliku da se ponovo pridruže zadrugarima u Beloj kući!

Njeno učešće u rijalitiju "Zadruga" ostalo je upamćeno po ljubavnoj romansi otpočetoj pred kamerama sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, međutim po njenom izlasku iz ''Zadruge'' došlo je do nepredviđenih situacija.

Naime, Đekson se zbližio sa Jelenom Krunić, sa kojom je pred kamerama imao i seksualni odnos, a po svemu sudeći Mina mu ovo nikada neće oprostiti! Kako kaže za Pink.rs, Đekson je više ne zanima, a i ona se brže-bolje snašla, pa sada ima novog dečka.

- Svi me smaraju za to. Mene Đekson ne zanima, ne postoji. Ne mogu da se opterećujem time šta on radi sa Jelenom Krunić. Ja sada ima nekog ko mi je drag i ne zanima ne niko više. Nisam zaljubljena u Đeksona i za mene je to završena priča. Kad bih se vratila u ''Zadrugu'' bilo bi mi žao jer ostavljam nekog napolju, a mislim da sa Đeksonom ne bi više bilo ništa. U svakom slučaju bih se ponašala i postavila prema njemu potpuno drugačije - kaže Mina za Pink.rs i dodaje da, uprkos svemu, osuđuje to što je Đeksonova bivša devojka Tijana izmislila trudnoću kako bi ga povredila i osvetila mu se za vezu sa njom.

- Za mene je sve to ispalo presmešno jer je on unutra, a ona napolju. Nikad ne znaš kako je to kad se zaljubiš tamo. Kad si u zatvorenom prostoru sa toliko ljudi ne možeš da kontrolišeš ni sebe, ni svoje emocije, a ni sebe. Mnogo je glupo što mu je to uradila jer nije ni njemu lako unutra. Tijana mi se nije obraćala otkad sam napustila ''Zadrugu'', nismo imale nikakav kontakt. Mi smo se upoznale jednom prilikom pre mog ulaska u ''Zadrugu'', a primetila sam da me je, između redova, pljuvala po Instagramu - rekla je bivša zadrugarka.

Veliku pažnju u rijalitiju izazvao je i Minin odnos sa bivšom drugaricoim, sa kojom je i živela neko vreme, Anom Korać. Mina je čak, po napuštanju velepnog grada, objavila snimak na kojem se vidi kako Ana igra gola.

- Devojka voli da se skida i da igra. Nije se skidala samo preda mnom, nego pred celim mojim društvom. Nije ona u principu loš čovek, povuklo je društvo, ali kad izađe valjda će da shvati ko joj je bio pravi prijatelj, a ko nije. Mislim da je pravi razlog zbog kojeg se naljutila na mene Soraja. Nije mi krivo što sam je izgubila kao prijatljicu jer je pokazala na kraju svoje pravo lice - kaže Mina o bivšoj drugarici.

Komentari (5)

ceca

10.02.2018 17:45

Sta ce ona vise da ulazi.. osetice vecu bol i mrznju prema gargamelu...dete zivi i uzivaj gde si...

Goran

10.02.2018 23:44

@ceca - EVO DOKAZA DA NE TREBA GLASATI, PRE DVA DANA JE IZASLA SIKA ANABELE, MILJANA I NINE NA KAFI, ODMAH SE DALO RETPOSTAVITI DA CE OVA MALA UCI. I USLA JE. ZNACI VISE NE GLASAJTE JER JE SVE FARSA FARSA SU I TELEF.POZIVI, UBACE LJUDE Z SVOJE FAVORITE I JEDNOG II DVA ZA ONE J NISU JIHOVI FAVORITI. DAKLE NE TROSITE LOVU LJUDI. FARSA.

Maki

10.02.2018 18:37

Ma gde ćete nju, opet, da se stresiramo zbog njenih napada panike, ljubomore i besa! Neka sedi gde je, ni za gde je nije! A mama, šta radi mama?

ZAGOR

10.02.2018 19:19

Ova da imalo ima pameti nikada ne bi ulazila ponovo u rijaliti treba da se lijeci i ide u školu.

Konfucije

11.02.2018 07:35

Mnogo je verifikovanih bolesnika, sa psihijatrijskom dijagnozom, na malom prostoru, u isto vreme i na istom mestu.