Josip Broz Tito
Alo!
Josip Broz Tito

Alo!

Josip Broz Tito, Foto: Alo!

Naime, Milovanović je danas sklopio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovim tužilaštvom u Beogradu zbog privičnom dela teška krađa, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Leposava Vujanović.

Prema sporazumu biće osuđen na godinu dana zatvora.

Milovanović je priznao da je stvari, koje je nekadašnji doživotni predsednik SFRJ dobijao na poklon, ukrao iz muzeja, u kojem je radio kao obezbeđenje.

Prizanjem krivice i zaključenjem sporazuma sa tužilaštvom, koji potvrđuje sud presudom, izbegavaju se dugotrajna suđenja.

Komentari (6)

Jedna od titovih žrtava

17.01.2017 15:37

Kakvo krivično delo. Čovek je izvršio samovlašće pokušavajući bar sebi da nadoknadi što nas je tito opljačkao za teritoriju i državu i uništio Srpsku budućnost ostavljajući kao većinu degenerisano i denacionalizovano stanovništvo ispranog mozga koje glada za najveće štetočine i neprijatelje srpskog naroda.

???????

17.01.2017 15:47

Koliko smem da kradem,pa da se nagodim,odnosno da im ja kazem,koliko cu vremena provesti u zatvoru? Vidim,ovaj lik im je rekao godinu dana,i dobio godinu dana,pa ko' velim,da pitam?! EEEEEE ,Srbijo,jadna li si sa ovakvim sudstvom!!

Jovanka

17.01.2017 18:23

Lopov nije sam u kradji. Moje misljenje je sledece: drugi su odneli plen a njemu novac i 1 god.

drugarica

17.01.2017 20:33

KAKVA KRADJA I KAKVA GODINA ZATVORA?

mira

18.01.2017 08:03

kakva zrtva pa si ziv?Dalje ovde nije rec o politici,vec o imovini i istorijskom dobru. Bilo bi lepo da se drzis teme ili pak da cutis.

Драгомир

18.01.2017 10:36

Синко,што ниси све полио бензином и са уживањем упалио да се једном отерасимо полако на брзину аустроугарског каплара Јозефа Броза званог Тита?Са региментом је чинио ужасне злочине по Мачви и доле дуж Дрине као каплар Аустроугарске.Ономад је на кабловској била страна емисија о злочинима аустроугарске војске у Шапцу кога је народ сматрао за Мали Париз.Поменути Тита је као партизански вођа био у Ужицама где је била Ужичка република. Погинуло је 260 срба на Кадињачи штитећи његову бежанију!260!