Mačeta Muškarac sa mačetom Mučenje Kidnapovanje Otimca Ubistvo
Shutterstock
Vojnomedicinska akademija (VMA)

Rajko Ristić

Vojnomedicinska akademija (VMA), Foto: Rajko Ristić

U napuštenoj fabrici "Rotor", pronađen je Milivoje P. (58) koji je najverovatnije beskućnik. Prema njegovim rečima koje je dao policiji, trojica Roma su ga mučila nekoliko sati, zatim polili benzinom i zapalili.

On tvrdi da ih od ranije ne zna i da je u pitanju samo iživljavanje.

Kako "Alo!" saznaje, policija traga za trojicom mladića, jer postoje sumnje da su oni Milivoja iz obesti mučili, čupali nokte, a onda pokušali i živog da ga zapale.

Nesrećni čovek primljen je rano jutros na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde mu se lekari bore za život.

Opširnije u sutrašnjem izdanju naših novina.

Komentari (4)

Lancerux

20.07.2017 13:25

Romi ili Migranti?

turimtiga

20.07.2017 13:57

jesu ROMI ili CIGANI, ako su ROMI onda im je poreklo iz ROME (RIM), što čisto sumjam da ih još ima na ovim prostorima, jer RIMSKO CARSTVO već odavno je ugašeno. a što se tiče CIGANA onda je to moguče jer ih ima na svim teritorijama u svim zemljama sveta. bilo kako bilo, nije ni lepo, ni dobro a najmanje humano. za takvo zversko mučenje i polžkušati živog zapaliti, njih treba pod hitno uhvatiti najstožijom kaznom osuditi, naravno ako pravda i zakon postoje.

jelisaveta

20.07.2017 18:40

@turimtiga - Pojeo vuk magarca . Od toga nema nista posto je njihova decenija produzena u vek cigana izgleda i za njih ni jedan zakon ne vazi jel su odmah ugnjetavani i nemaju prava

Turimgaja tebi

20.07.2017 21:17

@turimtiga - Slazem se