Tražio da  mu veštače suprugu: Čume
Milan Ilić
Tražio da  mu veštače suprugu: Čume

Milan Ilić

Tražio da mu veštače suprugu: Čume, Foto: Milan Ilić

Zanimljivo je da je Ivana juče i sama sedela u boksu za optužene, na samo dva metra od svog aktuelnog supruga, čijem se izlaganju povremeno podsmevala. Trudila se da ne gleda u pravcu bivšeg muža, zaklanjajući lice rukom, a po izlasku je prošla tik pored njega i nešto mu dobacila, što je Buhu razbesnelo.
U sudnicu je došla u pratnji policijskog obezbeđenja.

Suđenju su prisustvovali Čumetov sin i ćerka iz braka sa prvom suprugom Ljiljanom Stojić. Iako je proces konačno otvoren za javnost, publika i novinari nisu ništa mogli da čuju jer je zakazalo ozvučenje.

Ivana Buha

Milan Ilić

Ivana Buha, Foto: Milan Ilić

Na suđenju je juče svedočila i veštak-grafolog iz Kriminalističkog centra MUP-a Srbije, koja se izjasnila o serijskom sertifikatu i švajcarskim tablicama „ferarija” vrednog 85.000 evra, za koji je, kako se navodi u optužnici, Buha falsifikovao broj šasije. On se sumnjiči da je ovaj „ferari” kupio za 24.000 evra, a kasnije ga poklonio supruzi. Advokat Zdravko Đukanović izjavio je da su tokom grafološkog veštačenja uočene brojne kontradiktornosti i tražio dopunsko veštačenje, o čemu će da odluči sud.

I Čumeta zbunila imidžom

Dušan Milenković

I Čumeta zbunila imidžom, Foto: Dušan Milenković

Sud je inače odbio Buhine predloge za saslušanje dvadesetak svedoka, pribavljanje telefonskih listinga i drugih, jer smatra da su usmereni na odugovlačenje postupka. Tužilaštvo nema novih dokaznih predloga, pa se očekuje uskoro okončanje ovog procesa.

Izostao neuropsihijatar

Na suđenje nije došao neuropsihijatar koji treba da sudu predstavi veštačenje Buhine supruge Ivane Tulović Buha, koja ga je i prijavila policiji za više dela. Sud je usvojio predlog Buhine odbrane da se obavi to veštačenje, na kojem je Buha insistirao, a veštak se očekuje 16. septembra.

Komentari (4)

KOMSIJA

27.08.2016 17:40

Kraljica Ivana uz tebe smo svi.... Surcin

nn

27.08.2016 21:00

Ovu da zovete na farmu podhitno.

Lana Schwartz

27.08.2016 21:00

Sta ona dođje Voju Brajoviću?

sremica

27.08.2016 23:12

Koga još zanimaju ovi imbecili?