Leandre Tavamba
Fk Partizan
Leandre Tavamba

Fk Partizan

Leandre Tavamba, Foto: Fk Partizan

U prvom poluvremenu viđena su čak četiri gola. Čukarički je poveo već u drugom minutu kada je Bojić po desnoj strani pobegao odbrani Partizana (1:0). Izjednačenje je usledilo u 20. minutu, kada je Radić poslao loptu u gol svog tima posle kornera Partizana (1:1).

"Brđani" su do nove prednosti stigli u 40. minutu golom Kajevića, posle veoma lepe akcije u kojoj su izbacili iz igre celu odbranu crno-belih (2:1). Ipak, novo izjednačenje usledilo je samo četiri minuta kasnije posle "bombe" koju je pod prečku Čukaričkog poslao Danilo Pantić (2:2).

Čukarički je u drugom poluvremenu nastavio tamo gde je stao, a Bojić je u 55. minutu postigao prelep gol pod prečku Partizana (3:2). Na kraju je i Mudrinski u 92. minutu da gol za konačnih 4:2.

Revanš meč je na programu 9. maja na stadionu Partizana.

Tok utakmice:

90+3' Kraj meča, zaslužena pobeda Čukaričkog 4:2!

90+2' Gooool za Čukarički 4:2. Mudrinski strelac.

90' Ivanović izašao jedan na jedan sa golmanom Čukaričkog, ali Belić pobedio u tom duelu.

86' Tošić sjajno izveo slobodan udarac, poslao loptu pod prečku, ali je golman Čukaričkog uspeo da je izbije u korner.

85' Partizan steže obruč oko gola Čukaričkog, ali nema prave šanse.

81' Pantić ponovo odapeo loptu sa 17 metara, ali ovaj put pored gola.

75' Izmena u Čukaričkom. Aplauzi za dvostrukog strelca Petra Bojića koji napušta teren, a umesto njega ulazi Stojanović.

73' Umalo novi gol Čukaričkog. Kajević je izbio sam sa desne strane pred gol Partizana, ali je šutirao u golmana crno-belih.

71' Nova izmena u Partizanu, Đukić menja napadača za napadača, Ivanović ušao umesto Ožegovića.

66' Đukić pravi prvu izmenu, izlazi Đerlek ulazi Janković

65' Partizan je ponovo stao od kako je primio gol. Čukarički konstantno napada, a igra se isključivo na polovini gostujuće ekipe.

55' Goooool za Čukarički. Petar Bojić fantastično šalje loptu u mrežu Partizana. Brutalno kažnjavaju "brđani" svaku grešku Partizana.

52' "Grobari" su zapalili jednu baklju. Izgleda da je većina pirotehnike potrošena prošle subote na večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

46' Počelo je drugo poluvreme. U prvom je viđena goleada, čak četiri pogotka, pa navijači s pravom očekuju spektakl i u nastavku. U Čukaričkom je obavljena jedna izmena, Velaković je na terenu umesto Radića.

45' Kraj prvog poluvremena. Sjajan fudbal viđen je na Brdu i četiri lepa gola.

44' Evrogoooool za Partizan! Danilo Pantić poslao bombu pod prečku Čukaričkog za 2:2!

40' Evrogooooool za Čukarički - 2:1! Kajević je posle sjajne akcije Čukaričkog poslao bombu u gol Partizana.

38' Đerlek izbio sam ispred golmana Čukaričkog, odlično šutirao, ali Belić poslao loptu u korner.

37' Meč je ušao u sporiji ritam. Nema pravih šansi ni za jedne, ni za druge. Partizan kao da je zadovoljan što je izjednačio bez prave šanse, a Čukaričkom se ne žuri da napadne.

28' Gol je sada dao krila gostujućoj ekipi. Partizan se trgao i više napada, dok Čukarički pokušava da iz kontri stvori prostor za gol šansu.

20' Gooool za Partizan, 1:1! Autogol Čukaričkog, Sava Radić je posle kornera Partizana sproveo loptu u mrežu svoje ekipe.

18' Ožegović, pa Tavamba imali solidne šanse, ali nisu bili precizni.

16' Napadač Čukaričkog Mudrinski imao je lepu priliku da sa oko 17 metara uputi šut ka golu, ali je loptu poslao previsoko.

13' Partizan je uspeo da se oslobodi pritiska. Izveli su crno-beli tri kornera u nizu, ali još uvek nisu napravili ozbiljniju šansu.

Čukarički - Partizan

Alo.rs

Čukarički - Partizan, Foto: Alo.rs

7' Brzi gol kao da je paralisao igrače Partizana. Čukarički deluje mnogo ozbiljnije i više drži loptu. Mudrinski je imao gol šansu, ali je sa svega nekoliko metara promašio.

2' Goooool za Čukarički! Bojić je sjajno prošao po desnoj strani i lako matirao nesigurnog Jovičića na golu crno-belih!

1' Utakmica je počela, sa centra su krenuli igrači Partizana. Poslednja informacija sa Banovog brda je da se golman crno-belih Vladimir Stojković povredio na zagrevanju i da zbog toga nije u timu.

Dobar dan, dobro došli u tekstualni prenos utakmice polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana.

Trener Partizana Miroslav Đukić poslao je na teren verovatno najjači tim koji u ovom trenutku ima na raspolaganju, a u prvom timu je i Zoran Tošić koji je večiti derbi započeo sa klupe.

Zanimljivo je da je u protokolu za meč već bio upisan Vladimir Stojković, ali je umesto njega, verovatno zbog povrede, u poslednjem trenutku stavljen Marko Jovičić.

Na drugoj strani, trener Čukaričkog Nenad Lalatović morao je da improvizuje, pošto je u duelu sa niškim Radničkim ostao bez Miladina Stevanovića, Darka Puškarića i Darka Zorića, pa je u prvih 11 stavio Savu Radića, Borisa Kopitovića i Nemanju Belakovića.

Meč će suditi Petar Piper.

Danas se igra prvi meč polufinala, dok je revanš zakazan za 9. maj.

Evo sastava ekipa:

Čukarički: Belić, Bogosavac, Radić, Kopitović, Đurić, DRinčić, Belaković, Docić, Kajević, Bojić, Mudrinski.

Partizan: Jovičić, Vulićević, Marković, Miletić, Urošević, Pantić, Zdjelar, Đerlek, Tošić, Ožegović, Tavamba.

Komentari (2)

au brate

18.04.2018 20:48

da nije tužno ovo postaje malo i smešno pa dokle više ovakva poniženja , da Partizan ima upravu ovakav trener nebi prenoćio na klupi Partizana pa nismo mi humanitarna organizacija da trpimo više ovakvog dunstera od trenera, on siromah i ne vidi koliko ga je Lalatović nadmudrio a jadni igrači sami nude loptu protivniku na tacni da nas ponižavaju ako se nešto hitno ne promeni ostasmo i bez kupa osta samo pohvalnica nama Grobarima kad trpimo ovakve...

Brka

18.04.2018 21:01

Ovo je katastrofa....dokle bre više..???