Hodnik duhova
Printscreen
Hodnik duhova

Printscreen

Odjednom je nastao haos, Foto: Printscreen

Škola Dirpark u gradu Kork u Irskoj sagrađena je u 19. veku, a poslednjih godina u objektu se događaju čudne stvari koje su uplašile zaposlene, ali i učenike koji pohađaju ovu školu.

Naime, nekoliko zaposlenih se požalilo da uvek osećaju neku jezu kada prolaze jednim delom škole, zbog čega su ih mnogi čudno gledali. Međutim, svi su počeli da brinu kada pas ljubimac jedne nastavnice nije želeo da prođe hodnikom već je panično pobegao.

Sve je otišlo korak dalje kada su nastavnici počeli da pronalaze razbacane papire po hodnicima.

"Prvo smo mislili da su učenici nemarni, ali ispostavilo se da nije tako", kažu u školi.

Rukovodstvo je nakon brojnih incidenata donelo odluku da postavi kamere kako bi otkrili ko se to "nemilosrdno šali sa njima". Ali, ono što su videli narednog jutra sve je prestravilo. Pogledajte

 

"I dalje ne možemo sa sigurnošću da kažemo da ovo nije nečija neslana šala, ali... Stvarno nije normalno to što su kamere snimile", rekao je jedan profesor.

Na snimku se vidi kako se jedna vrata naglo otvaraju, a potom zatvaraju. Sledeće, jedan od ormarića u hodniku počeo je da se pomera napred nazad, kao da ga neko ljulja. Kada se ormarić "primirio", otvorila su se vratanca na drugom ormariću i sve stvari su poletele napolje. Na kraju, znak upozorenja da je mokar pod je odleteo kao da ga je neko krvnički šutnuo, ali se na snimku niko ne vidi!

 

Komentari (3)

momazver

06.10.2017 08:31

Koliko je meni poznato duhovi imaju NEMATERIJALNA tela.Zato i mogu prolaziti kroz zidove,ali NE MOGU ih pomerati ili rušiti.Ovo je nameštaljka.

nedjo

06.10.2017 08:39

dusi su medju nama