Ivona Negovanović Cuca
Jutjub printskrin
„Gledaj majku, biraj ćerku“: Ivona Negovanović

Alo!/Rajko Ristić

Ivona Negovanović, Foto: Rajko Ristić

Pevačica ističe da bi pre pomogla svom bivšem ljubavniku nego svojoj familiji.

- Njemu bih bubreg dala, jer mi niko u životu nije pomogao kao on. Verujte da ni za svoju familiju ne bih to uradila. Čak i kad me nije poznavao bio je spreman sve da učini za mene. Bio mi je vetar u leđa od prvog momenta. Ja to nikad neću zaboraviti i uvek ću biti tu za njega - kaže Cuca.

Ona priznaje da sa Šaulićem više nije u kontaktu, bez obzira na to što su nekada bili veoma bliski.

- Ne čujemko se, zbog drugih ljudi koji svašta pričaju. Meni te priče nisu poremetile život, slobodna sam devojka, ali njemu jesu jer ima ženu. NIkad nisam želela da taj čovek ima bilo kakav teret zbog mene. Ne želim da zbog mene ispaštaju ni on ni njegova porodica. Iskreno, muka mi je od svega. Pričaju kako sam ja njemu digla rejtin, a potpuno je obrnuto. Ne znam da li njega bole sve te priče, ali mi je teško zbog njega - kaže bivša učesnica "Parova" i dodaje da je kroz život nastavila da se bori sama.

- Vredno radim i svaki dinar sama zaradim. Pevam po romskim svadbama, čak po tri dana bez prestanka. Ne spavam, ne istuširam se, ne presvučem se... Od umora ne mogu ni da jedem. Umem za pesmu da dobijem i po 5.000 evra. Dobre se pare zarade, ali ti posle izađe na nos - kaže Cuca, koja iako zarađuje velike pare, još nije sebi obezbedila krov nad glavom.

- Od ovog posla možeš da se skućiš ako si sam, ali ako imaš porodicu na leđima koja ne radi, ne možeš. Ja ih sve izdržavam. Do sada sam mogla da kupim pet stanova, ali pomažem njima, pa ne mogu sve da postignem - kaže pevačica.

Komentari (8)

nedjo

26.08.2016 23:06

odvratna,bruka zenski rod.. devojka je ozbiljno boilesna

cecamia

27.08.2016 04:29

@nedjo - ...........bravo---- za vas koji ste bolji od cuce.......i sto imate bolje pored sebe......ostavite cucu neka peva.....onom kome se dopada......a taj ce je najbolje i upoznati....ako mu dozvoli.........

Драгомир

27.08.2016 05:47

@nedjo - недјо,неписменко!Ел моземо да се питамо КО ЈЕ ОВДЕ ОЗБИЉНО БОИЛЕСТАН?Не писи глупости јер брукас муски род?Добро,не бих те висе зезао!Ако си србин онда да писес на цирилици јер је то најбоља азбука на свету?

za dragomir

27.08.2016 07:48

@nedjo - nista nisi veci srbin zato sto pises tim pismom kojeg niko na svetu ne ume da procita, a okruzen si aparatima i automobilima na kojima nema cirilice.Samo ti budi ponosan srbin a poznato je da isti ne umeju ni fen za kosu da naprave.Pokazi ti nama sta umes da napravis i kako stojis sa matematikom i naucnim radovima na latinici naravno.

BgBoy

26.08.2016 23:42

Tri dana se ne istuširaš ne zato što ne možeš nego zato što nemaš naviku jer si aljkavuša. Ja kad sam bio vojnik znao sam u sred šume u nedođiji da se umijem i osvežim na prvom potoku, a ti ne možeš...

s

26.08.2016 23:46

Nesto je zaboravila sta je pricala mesecima,i sad nece da mu remeti zivot!!! Mala je dobar lik, iskoristila je poziciju g.Saulica i vise se ne cuju! Namazana i prevejana sa ponasanjem, minus beskonacno!!!

branko

27.08.2016 00:56

Ova neka murdusa kao ona Lima koja se isto ne pere

cuca

27.08.2016 07:56

niti je bolesna, ovo sto je rekla da ne stigne ni da se obuce je figurativno receno jer neka veselja traju po nekoliko dana a koferi ne mogu poneti sve, ko je jeo taj hleb zna o cemu pricam a to da je smrdusa je vasa zlonamernost.Devojka ima energije a to je dovoljno da postigne sve sto zeli.Osim toga pevajte i vi pa se ne morate ni kupati ali pevajte da vidite da li vas neko slusa.