Kompozitor turiste častio pogledom na njegovo međunožje
Zoran Ilić
18+
Klikni da vidiš sliku
Kompozitor turiste častio pogledom na njegovo međunožje

Zoran Ilić

Kompozitor turiste častio pogledom na njegovo međunožje, Foto: Zoran Ilić

Iako je pokušavao da svoje genitalije sakrije peškirom, činilo se kao da Mili to radi reda radi kako mu intimni delovi ne bi bili baš na izvol‘te kupačima, ali se nije preterano trudio da ih sakrije. Dok je peškir nespretno pomerao kako bi svukao mokre gaće i navukao suvi veš, peškir mu se povukao do stomaka, pa su svi koji su ležali ili se kupali ispred njega imali šta i da vide.

18+
Klikni da vidiš sliku
Misli „crno, pa  se ne vidi“: Mili  izabrao taman veš

Zoran Ilić

Misli „crno, pa se ne vidi“: Mili izabrao taman veš, Foto: Zoran Ilić

Prizor izgleda pojedinim starijim gospođama nije bio očaravajući, zbog čega su brzo okrenule glave kada su shvatile da će ovaj striptiz da potraje. Za to vreme, njegova supruga Nina se brčkala u moru, pa nije mogla da kontroliše suprugovo ponašanje. Da stvar bude gora, nakon što je šorts za kupanje zamenio vešom, on je preko gaća obukao novi šort i tako se kasnije bućnuo u vodu. Paparazo „Alo” propratio je svaki pokret ovog muzičara, a njegovim ponašanjem bili su šokirani mnogi koji su se zatekli na ležaljkama pored.

Ispod ovog  muzičara sto  đavola viri

Zoran Ilić

Ispod ovog muzičara sto đavola viri, Foto: Zoran Ilić

- Kako ga nije sramota da se svlači na ležaljci kada na pet metara udaljenosti ima kabinu, pa sva deca koja su se zatekla u blizini treba da gledaju njegovo međunožje. Te javne ličnosti su bahate - ogorčena je gospođa koja se našla na istoj plaži, a očigledno da je ovaj prizor videla i Nina, koja mu je po povratku na ležaljku očitala bukvicu. Pošto smo bili udaljeni, nismo uspeli da čujemo šta je bilo Milijevo opravdanje.

Aleksandar Milić

Zoran Ilić

Aleksandar Milić, Foto: Zoran Ilić

Komentari (2)

PLAGIJAT

25.07.2016 22:36

Prepisuje od Dane.To je njen patent .

Lana Schwartz

26.07.2016 00:47

Ma boli ga uvo,nista se nije vidjelo:)