HIT, ŠTA ĆE ZDRAVKO REĆI? Krivokapićev zet i ministar finansija Crne Gore, hvalio se na televiziji sa kojim je sve ženama bio!
Foto: Printscreen

Milojko Spajić, ministar finansija i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore, ali i zet premijera Zdravka Krivokapića, postao je hit na društvenim mrežama i to zbog - ljubavi! On je, kako bi se opravdao da nije nacionalista, pred TV kamerama otkrio i svoj ljubavni život.

Medojević: Abazović je imao informacije o kokainu! - Alo.rs

- Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima - rekao je Spajić.

Spajiću, koji je inače iz Pljevalja, politički protivnici su u nekoliko navrata zamerali stavove u vezi sa SPC, koju smatra institucijom koja u Crnoj Gori postoji vekovima i kojoj građani najviše veruje. Inače, ministar finansija, koji je u Vladu Crne Gore ušao kao nestranačka ličnost, odnosno ekspert, verenik je Krivokapićeve ćerke Milene.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading