MEDOJEVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI ZA CRNU GORU Nove odluke za nove probleme
Printscreen

On je istakao da se šverc cigareta odvija nesmetano i pod pokroviteljstvom ove vlasti, a kada je on u maju 2021. obelodanio da je 940 tona cigareta izašlo iz Luke Bar, to je skrenulo pažnju zapadnih zemalja, posebno Velike Britanije koja godišnje gubi 600-700 miliona GBP zbog šverca cigareta preko Luke Bar.

“I pored direktnog i vrlo konrektnog upozorenja koje je premijer Velike Britanije Boris Džonson uputio Krivokapiću i obećanja Abazovića da će šverc biti zaustavljen, to se nije desilo”, rekao je Medojević.

On je dodao da je baš naprotiv, Abazović najavio nove odluke Vlade koje praktično ubrzavaju šverc, a rešenje ovog problema je lako, ali nije bezopasno i istakao da je pred Dritanom, Krivokapićem i Spajićem čuvena dilema: Uzeti ili ne uzeti pare od DPS duvanskih tajkuna?

“Po svemu sudeći, oni su odabrali - uzeti pare i lagati stranu i domaću javnost! Spisak funkcionera iz vrha vlasti koji uzimaju pare od šverca je mali i svima poznat. Lak posao za budućeg Specijalnog tužioca”, zaključio je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading