Logo
promo
Logo

promo

Logo, Foto: promo

Za nepune dve godine svog rada Televizija „Hram“ uz proizvodnju sopstvenog programa i saradnje sa nacionalnim televizijskim kućama (RTS, RTV, RTRS) ostvarila je i sjajnu saradnju u vidu razmene programa sa brojnim lokalnim televizijskim stanicama u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, saopštili su iz ove televizije.

On su istakli da emisije u produkciji Televizije „Hram“: „Reč Patrijarha“, „Reč Arhijereja“, „Hrišćanski trag“, „Verske nedoumice“, „Veronauka u kući“, „Ohridski prolog“, „Srpska istorijska čitanka“, „Stubovi kulture“, „Ličnost i zajednica“, „Sabrani u rasejanju“, „Duhovni portreti“, „Razgovor ugodni“, „Horski momenti“ i mnoge druge, reemituju i brojne lokale i regionalne televizijske stanice u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

- Ponosni smo što vesti i reportaže Televizije „Hram“ intenzivno prenose novinske agencije i mediji u Srbiji i regionu, a posebno na interakciju koju imamo sa našim gledaocima kojima smo zahvalni na svim predlozima i sugestijama. Televizija "Hram" ima svoje aktivne naloge na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter, Instagram, Linkdin i JuTjub, putem kojih nas prati više desetina hiljada pratilaca - kaže se u saopštenju ove televizije i dodaje:

- Koristimo priliku da ovim putem pozovemo sve gledaoce Televizije „Hram“ i sve ljude dobre volje da svojim idejama i sugestijama uzmu učešće u kreiranju programa naše Televizije koja po svom sadržaju i programskoj koncepciji predstavlja utočište umornima od neukusa i duhovno gladnima. Naša programska koncepcija bazirana je na afirmaciji pozitivnih primera i vrednosti u društvu, kulture u Otadžbini i rasejanju, predstavljanju pravoslavne duhovnosti i hrišćanskih vrednosti - poručili su oni.

Komentari (1)

ma super

10.11.2017 22:10

crkva Ne placa porez drzavi, vernike DERE za Svaki obred i sad Vidim da je Crkvena televizija postigla veliki uspeh u saradnji sa RTS, kojoj ja Placam Pretplatu. Gospode oprosti, ali ovo je ODVRATNOOOOOO