Zdravko Čolić koncert Zrenjanin
Vesna Lalić
Zdravko Čolić koncert Zrenjanin

Vesna Lalić

Zdravko Čolić digao Zrenjanin na noge, Foto: Vesna Lalić

- Ovakve fešte zahtevaju duže svirke. Možda je malo predugo, ljudi se umore, pa mi bude žao. A ja, ja je l‘ se umorim? Moram da vam priznam, neću baš reći kao onaj Crnogorac na “jutjubu” da treniram u kafani, ali imam tu neku latentnu kondiciju i način pevanja, pa izdržavam i kada fizički nisam u najboljoj formi - kaže Čola i ističe da ovakve naporne koncerte može da izgura do kraja iz samo jednog razloga:

- Desi se da se čovek umori, ali mi izdržimo svakako jer moramo.

 

Popularnog pevača tek očekuju obaveze jer sprema album koji planira da izda u decembru.

- Prošle su tri godine od nekih pesama koje smo radili i nikada nisam imao veću pauzu u karijeri. Planiram da do Nove godine ili makar do marta da napravim nekih novih desetak do dvanaest pesama, moram ako hoću da budem aktivan u karijeri - otkriva Zdravko, koji je vezan za Zrenjanin, gde je u petak uveče pevao.

- Moja porodica je inače ovde u Topolovcu i ja sam veoma vezan za njih. Kao mali sam, sećam se, vozom išao od Sarajeva do Beograda, pa do Dunav stanice, odatle vozom do Zrenjanina, pa autobusom do sela. Često sam dolazio, ali ovde nisam pevao više od dvadeset godina - kaže Čola.