Gordana Marinković
screenshot Youtube
Gastoz sa majkom

Instagram/gasttozzsayoutuba

Gastoz sa majkom, Foto: Instagram/gasttozzsayoutuba

Učesnici rijalitija "Parovi" koji su živeli sa Gastozom godinu dana u vili, skrhani bolom oprostili su se od Goce i izjavili saučešće Marinkoviću.

Iako su u rijalitiju uputili jedno drugom salve uvreda, Jelena Golubović žali zbog Nenadovog gubitka, pa se na Fejsbuku oglasila povodom iznenadne smrti Gordane Marinković.

Jelena Golubović

Petar Marković

Jelena Golubović, Foto: Petar Marković

- Teško je prihvatiti tužnu vest. Bez obzira na sve, Gastoze, iskreno se saosećam sa tobom u tvojoj boli za mamom. Koliko god godina imamo mi, kada nas napuste naši roditelji tuga je nemerljiva - napisala je Jelena na društvenoj mreži.

I Jelena Krunić koja je takođe "ratovala" sa Gastozom i njegovom devojkom Zoricom Dukić izjavila je saučešće putem društvenih mreža.

Jelena Krunić

Alo.rs

Jelena Krunić, Foto: Alo.rs

- Uf! Nenade, primi moje saučešće. Iako verujem da ti ovo sada u ovoj situaciji ništa nije bitno, ali saosećam se sa tvojim bolom i tugom pa i sad kad smo konačno zakopali ratne sekire. Mama Goco, počivaj u miru - napisala je učesnica "Parova" i "Farme".

Brenislav Radonić Brendon veoma je žao zbog iznenadne Gocine smrti za koju je napisao da je bila divna žena.

Branislav Radonjić Brendon

Printskrin TV Happy

Branislav Radonjić Brendon, Foto: Printskrin TV Happy

- Gastoze, primi moje najiskrenije saučešće. Žao mi je što sam čuo ovu tužnu vest da ti je umrla mama Goca. Bila je divna žena - napisao je Brendon.

Nenad Marinković i Vesna Rivas

Alo!

Nenad Marinković i Vesna Rivas, Foto: Alo!

- Iskreno saučešće iz dubine duše saosećam sa Nenadom. Tuga. Dvna žena, veliki radnik i borac, majka puna ljubavi i požrtvovanja za svog sina, jednom rečju - anđeo. Neka ti je laka zemlja Goco i mirno nebo Gospodnje. Anđeli s tobom - rekla je Vesna.

Komentari (10)

max

10.12.2016 14:00

Saucesce Nenadu

ZAŠTO

11.12.2016 00:27

@max - minusi za saučešće? Bože, oprosti im ili verovatno je jedna osoba lupala sve te minuse, ne znaju šta rade. Inače svi oni cimeri, koji su toliko puta izrekli niz uvreda na račun pokojne žene, a i na račun njenog sina (svaku majku to duboko dodirne), nisu ni morali da izjavljuju saučešće. Još Happy to pohvali, kao neki veliki gest.

Kalimero

10.12.2016 22:28

Nenad je sa njegovim ponašanjem i doprineo da se žena razboli!!!.Diler,drogaš,momak bez karaktera..Uvjek u problemima..Normalno majka kao majka uvjek je mislila na njega..Žao mi je žene!!!

ŽENA

11.12.2016 00:38

@Kalimero - se nije razbolela. Jednostavno, svako ima zapisan svoj sudnji dan. Umiru i u 20 i 30 godina od infarkta. Plašila bih izgovorenih reči. Žao ti žene, a i upokojenu je vredjaš.

Pariz

11.12.2016 01:24

@Kalimero - Mi bliski restoranu dve sestre u Parizu znamo koliko se mučila i radila po ceo dan....za Nenada....do zadnjeg dana, Gorice počivaj u miru

Stojan

10.12.2016 23:00

Dečko bio na Kubi,a majka se pati u Parizu,ušao kao u Parove da njoj pomogne, a pare troši kojekuda, majku i njenu brigu zaboravio, Goca divna žena,majka,a sin je prodao za neku tamo....

KOJA

11.12.2016 00:34

@Stojan - si ti budala. Pa svaka majka, koja nije sebična, uvek će podržati svoje dete i biti srećna da joj dete putuje, vidi svet. Kakva prodaja? Kako vam nije jasno, da vredjajući joj sina, vredjate i nju. Šta znači zaboravio? Svaki roditelj se na neki način žrtvuje za svoju decu, a to ne znači, da ta deca treba večno ostanu uz roditelje u znak zahvalnosti. Nenad je poštovao svoju majku, to je činjenica.

Angel

11.12.2016 00:44

Bog da i dusu prosti na ova zena. A sad ovako:sta mrzim ovakve ljude pcovali mu majku pljuvali je u parovi kakav skota rodila,pcovali mu jos tad mrvu majku a sad kao saucesce, pa gde ide svet sa ovakvim "ljudi" Vesna Rivas-sta reci no coment!! Pozz svima!!!

djani zemun

12.12.2016 21:03

Dragi Gastoze primi moje saucesce znam da ti je tesko i meni je tesko.Tvoj fan Djani iz zemuna

djani zemun

12.12.2016 21:06

Dragi Gastoze primi moje saucesce znam da ti je tesko i meni je tesko takodje.Tvoj fan Dzani iz zemuna