Na sve načine štiti svoju mezimicu: Aleksandar  Radojičić
Milorad Milanković
Na sve načine štiti svoju mezimicu: Aleksandar  Radojičić

Milorad Milanković

Na sve načine štiti svoju mezimicu: Aleksandar Radojičić, Foto: Milorad Milanković

Iako neretko ističe koliko mu prija uloga roditelja, glumac kaže da mu se ne sviđa to što se njegova ćerka provlači kroz medije zbog toga što je on javna ličnost.

- Mislim da je cilj svakog roditelja da u svakom smislu zaštiti svoje dete, ja se trudim da ćerku zaštitim od javnosti. Ona nije birala ko će joj biti tata, nije potrebno da ja pravim izbor za nju i da je guram u medije na bilo koji način. Ona je još uvek mala, a kada dođe vreme, sama će odlučiti da li želi da bude prisutna na javnoj sceni - rekao je Aleksandar i nastavio:

- Ponosan sam na to što sam otac i s vremena na vreme okačim fotografiju sa njom na društvene mreže, ali se trudim da joj se ne vidi lice i da se ljudi ne vezuju za nju konkretno, već za naš odnos - ističe glumac.

Aleksandar kaže da je primetio umetničku crtu kod Aje, kao i da će je podržati čime god odluči da se bavi u životu.
- Ona voli da slika, u toj smo fazi trenutno. Naslika mi po pet, šest slika dnevno, tako da ćemo videti. Roditelj treba da bude tu da pusti dete da nađe svoj put, a ako odluči da se bavi glumom, ja ću je podržati - iskren je Radojičić.

Balerina nije siguran kako bi posavetovao Aju ukoliko jednog dana odluči da bude glumica, ali strahuje da u umetnosti neće finansijski prosperirati.

- Mislim da ima još vremena da razmislim o tome šta bih je savetovao ukoliko reši da bude glumica, a i vreme se menja. Živimo u vremenu u kojem nijeda umetnost nije isplativa, tako da sa te strane, kao roditelj, ne bih voleo da moje dete nema posla. Ipak, znam šta znači baviti se onim što se voli, tako da joj ne bih ništa zabranio - završava Aleksandar.