Rijaliti Zadruga logo
Promo
Anabela Atijas i Luna Đogani

Goran Srdanov

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Goran Srdanov

Luna Đogani, ćerka nekada popularnog dens dvojca Anabele Atijas i Gagija Đoganija, još jedno je sigurno ime koje ćemo od 6. septembra gledati u rijalitiju „Zadruga”, saznaje „Alo!”.

Naime, Luna je već potpisala ugovor sa čelnicima produkcije TV „Pink“, a ostalo je nešto više od dve nedelje do useljenja 32 poznate ličnosti na luksuznu lokaciju nadomak Šimanovaca.

Iskustvo boravka u različitim rijaliti formatima iza sebe ima Lunina majka, poznata pevačica Anabela, koja je u razgovoru za „Alo!” istakla da bi najverovatnije ovu ponudu preskočila, ali da ćerku bezrezervno podržava u svakoj razumnoj odluci.

- Ne vidim više sebe u rijaliti fomatu, ali, sa druge strane, vezuju me lepe uspomene na vreme koje sam provela sa drugim ljudima. Bilo je tu dosta iskustava koja su me ojačala, do te mere da sam se divila sebi - započinje Anabela razgovor za „Alo!” i dodaje da joj neće biti teško da gleda naslednicu na televiziji, pa čak i ako bude ulazila u verbalne duele.

- Svađe i sukobi su sastavni deo života, a pitanje je samo kako to doživljavamo i kako se postavljamo prema drugima. Pre ću reći „u pravu si” i otići nego što ću po svaku cenu da teram svoje. Međutim, Luna je drugačija i mnogo mudrija od mene po tom pitanju. Ona je flegma i voli svoj mir, ali nikada ne dozvoljava da je drugi gaze - kaže Anabela i dodaje da za sve učesnike rijalitija ima samo jedan savet.

- Budite ono što jeste i neće biti greške, to su i meni savetovali kada sam prvi put ulazila u rijaliti. I ljubavne veze pred kamerama su za ljude - kaže Anabela i objašnjava da joj neće smetati ukoliko njena ćerka započne romansu pred kamerama.

- Odlično poznajem svoje dete i znam šta mogu da očekujem od nje, a šta ne. Iskreno, ne vidim ništa čudno u vezama u rijalitiju. Jer ako mi moja ćerka priča o svojim momcima, ako može preda mnom da sedi sa dečkom, zašto to ne bi mogla da radi i pred kamerama - ističe Anabela i dodaje da je ćerki najveća podrška i oslonac.

Jellena i Žarko pregovaraju o ulasku

Jelena Ristić

Mitar Mitrović

Jelena Ristić, Foto: Mitar Mitrović

 

Kako saznaje „Alo!”, pevačica Jellena Ristić jedna je od mnogih koja se našla na listi onih sa kojima je produkcija „Zadruge“ pregovarala o potencijalnom učešću.

Žarko Stojanović

Petar Marković

Žarko Stojanović, Foto: Petar Marković

 

Osim nje, ponudu je dobio i Žarko Stojanović, koji je 2013. godine pobedio u „Velikom bratu“. Žarko je tada u šouu učestvovao sa bratom blizancem Željkom, koji je učestvovao u četvrtoj sezoni „Parova”.

- Ne postoji stvar na ovom svetu koju moje ćerke mogu da urade, a da ja okrenem glavu od njih. Veza majke i ćerke je neraskidva - zaključuje za kraj Anabela, dok Luna nije bila tako rečita.

- Neću pričati ništa o tome - bilo je sve što nam je rekla, a ako bude želela da se malo zadrži u rijalitiju, bilo bi joj od koristi da malo razveže jezik.

Komentari (7)

She

22.08.2017 07:52

Boze spasi nas!

Kasper

22.08.2017 10:05

Sa fakulteta pravo u rijaliti.

ceca po

22.08.2017 11:07

Ajde što trpate zaboravljene bajate pevače nego ste počeli i njihovu decu da trpate. Kome je ta mala zanimljiva nek je gleda ja bogami neću

Сале

22.08.2017 13:56

Катастрофа!

Činjenica

22.08.2017 14:03

Nema toliko rialitija, koliko ima DŽoganijevaca.

kokan

22.08.2017 16:11

Luna ostavlja fakultet i seli se u rijaliti. Otac i majka su katastrofalno prosli na farmi. Zar joj to nije nauk da ne ide losim putem kojim su oni isli?

Maki

22.08.2017 19:43

Baš sam se pitala koja je sledeća djoganijevka za Farmu? Kad ono stasalo dete, poraslo... A Jelena sa 2 LL nije Ristić nego Lalović, jedino ako se nije u medjuvremenu razvela od Komnena Lalovića? A mogao bi da udje i neki političar, ona ih voli...