Ivan Bosiljčić
Alo!/Rajko Ristić
Ivan Bosiljčić

Alo!/Rajko Ristić

Ivan Bosiljčić, Foto: Rajko Ristić

 On je oko dva sata izvodio najveće hitove koji su otpevani u filmovima, recitovao je Jesenjina, Šantića i druge, a najbitnija mu je bila podrška supruge Jelene Tomašević i ćerke Nine, koja je prvi put prisustvovala tatinoj muzičko-poetskoj večeri.

- Očigledno sam u kondiciji, dugo sam se spremao, i ovaj program izvodim dobrih osam godina. Premijera je bila 2009. godine, a do sada je održano preko sto nastupa širom sveta. Interesovanje za poeziju i ovaj program je baš prijatno iznenađenje - rekao je Bosiljčić nakon koncerta.

Ivanov nastup su sa balkona posmatrale Jelena Tomašević i mala Nina, a tata je zbog ćerke imao tremu.

- Nije mi svejedno zbog Nine, sada me je prvi put gledala. U svakoj od predstava koje igram postoji deo koji nije prilagođen za nju, ali ovo veče je mogla da pogleda. Međutim, svakako mi nije bilo svejedno kako će reagovati - kaže Ivan i otkriva šta mu je ćerka rekla u bekstejdžu posle koncerta.

- Rekla je da je bilo fenomenalno i dodala: „Znaš, ali malo sam umorna, u ovo vreme spavam, zamisli, umorne su mi čak i cipele, što će reći - teško sam hodala.“ Jelena mi je rekla da je imala krizu, ali da se trudila da ostane budna da bi me videla posle nastupa - kroz smeh priča Ivan.