Ceo život pogrešno spremamo krompir pire!
Svi pripremamo pire tako što skuvamo krompir u vodi, procedimo ga i dodamo puter, mleko, sir pa onda sve sjedinimo.
Upravo tako napravimo grešku, pa jedemo bezukusni pire.
- Krompir ima vrlo delikatan ukus i kada ga skuvamo i procedimo, sa vodom bacimo i ukus krompira - objašnjava kuvar Tajler Florens.
I zato, savetuje on, umesto da krompir kuvamo u vodi, treba da ga kuvamo u mleku i puteru.
Dakle, iseckan sirov krompir stavimo u mleko i ostale mlečne proizvode sa kojima inače pripremamo krompir i pustimo da se sve zajedno skuva, kako ne bismo izgubili ukus krompira.
Komentari (4)
x
11.10.2017 14:40
Je'l vi znate pošto je litra mleka.
Alo
11.10.2017 23:26
Objavite komentare
Alexa
12.10.2017 08:31
Pa, bacite višak mleka i putera. Kakva budalaština!
Ivan
12.10.2017 09:06
Pa čak ni na selu ljudi koji imaju svoje krave i mleko ne kuvaju na mleku krompir svašta...