Ćemo
društvene mreže
Nigde bez tableta: Ćemo

društvene mreže

Nigde bez tableta: Ćemo, Foto: društvene mreže

Pre same revije, koja se održana na Jahorini, Ćemo se opuštao u kafiću u hotelu u kojem je bio smešten, a tom prilikom smo ga uslikali kako sa punom pažnjom gleda u tablet ne obazirući se ni na šta oko sebe. Taman je mogla i bomba da padne, pevač bi ostao mrtav hladan, jer mu je pažnja bila usmerena na to da osvoji što više poena u svojoj omiljenoj igrici.

- Da me niko ne ometa. Sad igram igricu i ništa me ne zanima - saopštio je društvu u kojem se našao, a onda je sa strašću krenuo da niže poen za poenom, što ga je učinilo veoma zadovoljnim. Prijatelji sa kojima je sedeo su ga zadirkivali što ne gleda lepe, mlade i zgodne manekenke oko sebe, ali njega to nije zanimalo, već je uživao u virtuelnim avanturama.

Ćemo

društvene mreže

Ćemo, Foto: društvene mreže

- Bukvalno sam se navukao na igrice. Bez tableta ne idem nigde - poverio se pevač i tako otkrio da je postao zavisnik.
Kasnije se pevač pojavio u obližnjem klubu bez tableta, a tada je uživao u piću i lepim ženama. Ćemo je na žurki povodom modne manifestacije “Dajhman medžik najt” oduševio sve goste i učesnike kada je uzeo mikrofon i otpevao nekoliko hitova svojih kolega iz Srbije.

Kada je Ćemo stao na scenu, nastao je pravi lom, a gosti su ga jedva pustili da ostavi mikrofon i siđe sa bine. Pevač je tako opet pokazao da je pravi majstor za stvaranje dobre atmosfere.

Komentari (4)

sory

29.11.2016 14:44

Gey. Najveca estradna abronosa.

Sisao s planine

29.11.2016 18:58

@sory - Vala jezik ima ulicu da brise a problem je sto ne vidi sebe.

Milica

29.11.2016 15:11

Ruzan ki lopov, nabildovao se hemikalijama, vise se dere no sto peva. Kome je njegov glas prijatan, svaka mu cast.