Čedo Đačić
Printskrin
Čedo Đačić

Printskrin

Čedo Đačić, Foto: Printskrin

Vlasnik hitova o Vladimiru Putinu i Novaku Đokoviću, bio je učesnik tradiocionalne manifestacije koja se organizuju u Jagodini dugi niz godina, a reč je o dobrovoljnom davanju krvi.

- Akcija dobrovoljnog davanja krvi klubova iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske svake godine organizuje se u Jagodini u martu. Pozvani smo od kluba iz Jagodine i došli smo ispred kluba DDK "Pokloni život" iz Pljevalja. Dolazim ovde već pet godina, volim ovaj grad i poštujem Palmu. Došao sam sa svojom prijateljima Mirkom Golubovićem, Svetozarom Petrovićem Duškom, Čamadžićem i Milovanom Babićem Belim. Osim nas u Jagodinu su danas došli ljudi iz cele Srbije u želi da pomognu i to je fantastično - kazao nam je on.

Čedo Đačić i prijatelji

Alo!

Čedo Đačić i prijatelji , Foto: Alo!

Inače ovo nije prvi put da Čeda zbog humansti dođe iz Pljevalja, on je pre dve godine 5. Oktobra organizovao marš Pljevlja – Beograd u čast oslobođenja Beograda, poginulih srpskih i ruskih boraca, boraca Solunskog fronta, Mojkovačke bitke, majora Gavrilovića i Gavrila Principa, ravnogorskog pokreta i žrtava NATO bombardovanja.

Tom prilikom je svratio do Užica kako bi dobrovoljno dao krv.

Komentari (1)

Pera Bandera

06.03.2018 15:11

Bravo Čedo, nadam se da poštovaoci Miljane Kulić neće na ovaj komentar davati minuse!