Čeda Čvorak
Rajko Ristić
Čeda Čvorak

Rajko Ristić

Čeda Čvorak, Foto: Rajko Ristić

Čvorak će iz svog novčanika morati da izvadi još oko 400.000 dinara na račun sudskih troškova.

Kako „Alo!” saznaje, Dragana Kostić Venera je sa Čvorkom zaključila ugovor po kojem je trebalo da odradi snimanje njenog CD-a za 5.000 evra, od čega mu je ona dala 4.000 evra. Kasnije joj je tražio još para kako bi snimila spot, a pošto ih nije imala, dala mu je „mercedes“ A klase, vredan 15.000 evra. Sudili su se skoro devet godina, a prva presuda je bila u Čedinu korist. Međutim, pevačica se žalila Apelacionom sudu, koji je ukinuo presudu i naredio ponovno suđenje. Na kraju je Apelacioni sud presudio u pevačicinu korist.

Venera

promo

Venera, Foto: promo

Dragana Kostić, kojoj je umetničko ime dao upravo Čvorak zbog njene visine, za „Alo!“ je pre tri godine otvorila svoju dušu i potvrdila da je pravdu na kraju potražila na sudu.

- Trebalo je da nakon mog albuma „Džepna Venera“, koji je on uradio, snimim i spot, ali mi je rekao da nema para za to. Onda sam mu dala „mercedes“, koji je moj otac dobio u jednoj nagradnoj igri. Vreme je prolazilo, a od spota nije bilo ništa - izjavila je tada Kostićeva za naš list.

Dalibor Katančević

promo

Dalibor Katančević, Foto: promo

 

Advokat: Odluka je konačna

- Dobio sam odluku Apelacionog suda u korist moje klijentkinje Dragane Kostić. Nadam se da će gospodin Čeda u ostavljenom roku platiti svoj dug kako bismo izbegli prinudno izvršenje i dodatno nagomilavanje troškova - rekao je za „Alo!” advokat Dalibor Katančević.

 

Čeda: Tražiću opet pravdu

Čeda Čvorak je povodom presude Apelacionog suda juče za „Alo!” rekao da još nije dobio presudu i da će, ukoliko je naša informacija tačna, “pravdu ponovo potražiti”. - Nikog nisam u životu oštetio i nikome nisam ostao dužan. Ja sam ozbiljan čovek i bavim se ozbiljnim poslom - rekao je tada Čvorak.

Komentari (7)

Makica

02.09.2016 15:40

Jel ova "Venera" peva na dupe u tangama, pa se slikala za naslovnu muzičkog CD-a tako? A ovaj mladi advokat nije loš, kao neki glumac, a izgleda da hvata čvorke?!

vitez

02.09.2016 15:43

Verujem da je ova pevačica upravu, ovo je teška muljara.

Cika Velja

02.09.2016 16:18

Cudi me da je Apelacioni sud doneo ovakvu presudu..bas me cudi.

sebyv

02.09.2016 16:41

Ceda Cvorak ne govori istinu. Opste poznata macvanska lopuza.

nedjo

02.09.2016 17:32

teska si ti mucenica od venere kada si sa cedom potrazila srecu.. dati nov mercedes ovom malooumnom kepecu

Bezanijska Kosa

03.09.2016 00:37

Mala jajara . Sve je prevario sa kim god je radio. Znate koliko placa sve svoje pevacice? Pedeset eura po nastupu !!!!! Jos im zakida po 5-10evra za sendvice .

zika

03.09.2016 11:52

Kolika slika ovom advokatu...