Veljko Ražnatović
Printscreen
Veljko Ražnatović

Printscreen

Veljko Ražnatović, Foto: Printscreen

– Dobili smo poziv organizatora da Veljko boksuje na borilačkom spektaklu u Jagodini, gde će u meču večeri Aleksandar Konovalov braniti titulu profi prvaka sveta u kik boksu. Ponudu smo oberučke prihvatili, jer je sjajno imati profi debi pred više hiljada gledalaca – istakao je Jovan Rakonjac, prvi stručnjak Bokserskog kluba Fontana s Novog Beograda, čije boje od nedavno brani Veljko Ražnatović.

Na pitanje da nije preuranjeno za Ražnatovića da debituje u profi ringu, s obzirom da ima svega četiri meča i to u olimpijskom boksu, Rakonjac nije imao dilemu.

– Veljko ima potencijal i siguran sam da će to opravdati u ringu. Boksovaće protiv Bugarina Jordanova, momka koji ima dobar skor u amaterskom boksu, tako da će publika sigurno uživati u dobroj borbi.

Rakonjac kaže da je Ražnatović formu za subotnji meč podizao kroz sparinge sa klupskim drugovima, dvojicom osvajača seniorske i jednim šampionom države u uzrastu mladih, Petrom Prokićem, Vladanom Babićem i Lukom Šumarcem.

– Veljka odlikuje upornost, nesalomiva volja, smisao za boks, i spartanska disciplina, što je preduslov za uspešnu boksersku karijeru – zaključio je Rakonjac.

Zaljubljen u ring

Veljko Ražnatović je, kako kaže, oduvek voleo boks, a počeo je da trenira u BK Bali u zemunskom naselju Altina. Krajem prošle godine prešao je u Fontanu.

– Zaljubljen sam u ring, gladan sam mečeva – iskreno, mladalački, rekao je Ražnatović, kome je bokserski mentor bio četiri godine stariji srpski profi borac Miljan Rovčanin.

Komentari (6)

deda

09.03.2018 15:06

Pobednik se zna nema tu mnogo da se komentariše

Wlad

09.03.2018 15:19

Nemoj te loziti decka, ima da ga probude na VMA,bice da ce spustiti ruke samo na trenutak, i Cao....

Pera Detlic

09.03.2018 15:55

Sta mu ovo treba pun je para a rizikuje da postane invalid.

mare

09.03.2018 16:45

pobednik je svako ko udje u ring nebitno na ishod,srecno decko!

e pa

09.03.2018 17:32

vidi se da je na niskom intelektualnom nivou, cim mu je box zanimljiv

ID

09.03.2018 17:43

Cecin sin!? Licna karta zauvek.