Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović posetila je juče redakciju dnevnog lista "Alo!“, a odmah po ulasku u naše prostorije primetila je sjajnu atmosferu koja vlada među zaposlenima.

Svetlana Ceca Ražnatović u poseti Alo!

Alo!/Dejan Briza

Svetlana Ceca Ražnatović u poseti Alo!, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Mariji srce htelo da iskoči kada je videla Cecu!

Već je poznato da Cecu fanovi prate gde god da se pojavi, a tako je bilo i kada je posetila našu redakciju! Naime, dvadesetdvogodišnja Marija Kragović saznala je da će pevačica doći u "Alo!", pa je Cecu čekala nekoliko sati da bi dobila autogram.

- Srce mi preskače! Ne mogu da vam opišem kako se trenutno osećam! Hvala vam mnogo, pamtiću ovaj dan dok sam živa - rekla je Marija, a Ceca joj je zatim stavila ruku na grudi. - Zaista srce hoće da ti iskoči! Hvala ti što me toliko voliš - rekla joj je Ceca s osmehom.

 - Osećam pozitivnu energiju! Zaista imate lepu redakciju i vidi se da uživate dok radite. Sve je na visokom nivou, oduševljena sam. Sad mi je jasno zbog čega imate veliki tiraž - rekla je Ceca, koja je uz kafu sa našim novinarima prokomentarisala društveno-političke novosti.

- Uopšte me ne zanima šta priča Tramp! Dovoljne su nam naše muke u Srbiji. Još mi samo fali da se bavim trećim svetskim ratom i Trampom - rekla je Ceca s osmehom.

 

Svetlana Ceca Ražnatović u poseti Alo!

Alo!/Dejan Briza

Svetlana Ceca Ražnatović u poseti Alo!, Foto: Alo!/Dejan Briza

Iako već godinama puni naslovne strane, Ceca je želela da se podseti kako izgleda proces pravljenja novina, pa se interesovala kada strane idu u štampariju, na koji način se vrši distribucija, a najviše ju je zanimao dizajn.

Svetlana Ceca Ražnatović

Alo!/Dejan Briza

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Sviđa mi se kako ste osmislili vaš magazin VIP i drago mi je što će od sledećeg broja biti u novom ruhu - rekla nam je Ceca, koja je našu redakciju napustila uz osmeh i obećanje da će nas uskoro opet posetiti.