Igrala se sa mališanima: Ceca Ražnatović
Instagram
Igrala se sa mališanima: Ceca Ražnatović

Instagram

Igrala se sa mališanima: Ceca Ražnatović, Foto: Instagram

Kako porodice njene sestre živi u Cecinoj kući, slavlje za mališane upriličeno je u vili folk dive, gde su došli Ilijini i Petrovi drugari iz vrtića. Delić atmosfere u kojoj je Ceca okružena decom, koja je grle i ljube, objavila je ne samo pevačica već i njena ćerka Anastasija.

- I deca je vole - napisala je ponosno ćerka folk dive, a Ceca je sa oduševljenjem pojasnila.

- Danas nam je divan dan! Moji blizanci.

Komentari (4)

Zitorodja

21.04.2017 08:06

Vazna stvar! Ko je njena sestra i njena porodica da bi se o njima pisalo. Nisu javne licnosti tako da je ovo, na neki nacin, zloupotreba novinarske profesije i ljudi zbog kojih novine i postoje.

Do unuka svi po redu

21.04.2017 08:56

Valjda nam necete servirati i njih do punoletstva?!Anastasija i Veljko su pokazali sve sto su znali,imali i umeli,i vise tu nema neke atrakcije!Sad je na redu rodbina!Bljak!

opet iskocili

21.04.2017 09:11

taman pomislih, da se odmorimo od njih, kad evo iskocise,sada su na redu rodbina, a bas me interesuje kako su baba ideda, za sestru i njenu porodicu znamo da sedei cekaju kada ce izaci u nekim novinama, strava

Dixis

21.04.2017 10:22

Molim novinare, ali zaista najozbiljnije, da ako ima sta o Ceci to i objave, rado cemo kao i uvek citati, ali o njenoj porodici ste preterali, sa njenom decom ste dosadili da nema dalje naravno uz njen blagoslov jer pevac ima nacina da to spreci sad i njena familija, vidimo familiju i na naslovnim staranama mnogih casopisa, sta ce oni tamo, ko su oni, a nekih pevaca, narocito ovih mladje generacije, nigde nema. Pomognite ljudima da se malo izreklamiraju, predstave i oni svoje pesme, porodice