Ceca Ražnatović
Đorđe Kojadinović
Aca Lukas i Ceca

Goran Srdanov

Aca Lukas i Ceca, Foto: Goran Srdanov

Velika prijateljica i koleginica folk pevača Ace Lukasa, o kom trenutno svi mediji u Srbiji bruje otkakao se saznalo za njegov razvod od supruge Sonje, jeste i Svetlana Ceca Ražnatović koja je odlučila da prokometariše celokupnu priču.

Cecu su novinari zatekli na snimanju emisije "Amidži Šou" gde je u utorak gostovala sa ćerkom Anastasijom i upitali je za Lukasa. 

- Znate, to su intimne i privatne stvari, ne očekujte od mene da bilo šta komentarišem. Niti treba bilo ko da se meša u to, niti da ljudi donose zaključke o tome, jer istinu znaju samo oni - izjavila je Ceca, a na pitanje zbog čega nisu došli na proslavu njenog rođendana koja je upriličena 14. juna, pevačica je odgovorila: 

- Bili su na putu, kao i moja kuma Viki - izjavila je Ceca i time opovrgla spekulacije da je sa Miljkovićevom u lošim odnosima. 

Viki Miljković

Petar Dimitrijević

Viki i Ceca su u dobrim odnosima, Foto: Petar Dimitrijević

 

Komentari (4)

pero

23.06.2017 09:46

Mora da joj najnoviji projekat ne ide kako su zamislili, jer joj je potrebno reklame da nije bitno šta i o kome ptiča! Sad nam je, mislim, već svima dosta!

to je to

24.06.2017 01:39

@pero - Komentar ti je jako smesan kao tvoj najnoviji projekat i ne ide ti kako si ga zamislio. I bas ti ne ide pri pisanju istog kako si zamislio, jer ti je potrebno reklame da bi ti bilo bitno i o Ceci da pricas...Sad nam je, mislim, tvog komentara,vec svima dosta! E da, Ceci nije potrebna reklama, vec vas nekako ona poklopi svojim koncertima, zato ih i ne spominjete. Pero, za komentar jedna velika nula...

@TO JE TO

24.06.2017 11:27

@pero - Više je nego očigledno, ko nema doticaj sa stvarnošću, i čiji je komentar za jednu veliku NULU, A čiji ima preko hiljadu pluseva! Probudite se!

ona

24.06.2017 08:25

ajde, da neko napise knjigu kako je ceca i kada izgubila nevinost, to bi bio hit.