Ceca Ražnatović
Instagram/craznatovic_official
Ceca Ražnatović

Instagram/craznatovic_official

Ceca Ražnatović, Foto: Instagram/craznatovic_official

Naša zvezda Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je u intervjuu za "Premijera Vikend Specijal" o Anastasijinoj pevačkoj karijeri.

- Znala sam ja. Vremenom i što više bude uzimala mikrofon i pevala u društvu, sve će se više opuštati. Sada više nema tremu - rekla je ona.

Osim toga, ona je pričala i o prvoj pesmi svoje naslednice o kojoj se već mesecima piše.

- Mnogo se spekulisalo o tome. Ja nijednom nisam rekla niti je ona rekla da je to spremno i da je to gotovo. Bili su odmori, ljudi koji se bave stvaranjem u našoj profesiji tek su se vratili. Oktobar mesec bi trebalo da bude mesec vraćanja u studio - rekla je Ceca i otkrila da je njen duet sa Sašom Matićem snimljen, ali da spot tek treba da bude realizovan.

Komentari (4)

Aha haaa

08.10.2017 17:32

a ja pomislih kada polaze ispit na fakultetu!!!!!

kikica

09.10.2017 18:16

@Aha haaa - samo otkaceni idu na fakultet.pametni se vataju mikrofona i egzistencija resena za ceo zivot.naravno ovozemaljski jer to pevacko znanje nose

Opusteno

08.10.2017 17:36

Anastasija se opustila? Mama,kao i uvek poslednja sazna sve. Tasana je opustena dobro i to poodavno! Ne bih ja na njenom mestu mnogo racunala na njenu pevacku karijeru!

LEO

09.10.2017 12:32

Anastasija razvaljuje kako peva-povukla na Cecu.A sto se opustanja tice,to je odavno uradila.Treba da peva,ali treba i neku diplomu da stekne,a ne da zivi na maminoj grbaci.A karijeru pevacku ce imati,jer ZNA DA PEVA,ZA RAZLIKU OD JELENE KARLEUSE.