Svetlana Ceca Ražnatović
Promo
Svetlana Ceca Ražnatović

Promo

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Promo

Ona je u emisiji "Premijera" priznala zašto još nije našla emotivnog partnera za ceo život:

- Ljudi me stalno pitaju sve u vezi sa mojim emotivnim životom, za moju privatnost, a ja nikada nisam potencirala na tome. Trudim se da što povučenije živim i da taj neki svoj privatni život apsolutno ne eksponiram. Ja čak ne podnosim ni kad se Anastasija i Veljko slikaju u kućnoj atmosferi i pokazuju taj neki enterijer kuće - priznala je Ceca.

 

 

Moje bogatstvo! ❤

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Jan 5, 2017 at 12:10pm PST

 

Ceca je otkrila da joj emotivni partner nije potreban da bi bila potpuno srećna, da su deca i porodica ono o čemu je oduvek maštala:

- Ja ne pripadam onom profilu žena koje smatraju da je muškarac sreća. Meni nije potreban muškarac za sreću. Ja imam svoju porodicu, a to je ono što sam želela i gradila - da imam porodicu. Otkad sam sazrela kao žena, ili devojka, ja sam maštala da se ostvarim kao majka. Rodila sam dvoje dece, ali sam rodila i sebi dva najbolja prijatelja. Za mene je to sreća. Za mene je sreća moj izbor profesije u kojoj uživam - rekla je pevačica.

Komentari (5)

Vanja

25.07.2017 15:36

Zasto bi svakog svog majstora za masinu reklamirala kao Natasa Bekvalac?

DEDA

25.07.2017 19:34

ZATO STO JE U KLIMAKSU

I ja sam sama

26.07.2017 11:42

@DEDA - Žene koje su posvećene deci su uglavnom same.Naročito one koje su finansijski stabilne,situirane kao i Ceca.Sada kada sam ostarila i deca su otišla,opet sam sama.Same matore mrcine koje me pitaju kolika mi je penzija,šta imam,pa zar mi takav treba.Koliko ima žena na jednog muškarca,izračunajte.Ceca je jedina normalna osoba koja ne skače kao pčela,i ne bruka svoju decu,a ove pevaljke koje se prostituišu,a ne znaju da pevaju bolje da ućute....

buba

25.07.2017 21:59

istina je da je sama zato sto je arkan ziv.....

Milpjko

26.07.2017 14:05

Koga pa interesuje zena u PETOJ DECENIJI