Nikola Lakić
Pink.rs Screenshot
Nikola Lakić

Pink.rs Screenshot

Nikola Lakić, Foto: Pink.rs Screenshot

Nikola se, naime, sinoć žestoko posvađao sa Cecom Jovanović, što su ostali farmeri deklarisali kao nasilničko ponašanje. Ovu svađu prokomentarisala je i njegova majka Marina Lakić.

– Od samog početka, iako se Ceca i Nikola poznaju iz spoljašnjeg života, ona je pričala samo najružnije stvari o njemu. Polivala ga je fekalijama da ga provocira, što je i sama priznala. Nikola je zna od petnaeste godine, zna čitav njen život, o čemu se i pisalo. On je pokazao šta je napolju i nemam razloga da se stidim. Odreagovao je tako jer je to bila inicajlna kapisla. Ko zna šta je ona njemu rekla da bi je tako opsovao, što ne podržavam. Ne volim kad Nikola pređe tu granicu pristojnosti, jer on nije uličar – rekla je Marina za "Pinkov" portal.

Mnogi farmeri prokomentarisali su da je Nikola homoseksualac zbog toga što je odbio devojke na imanju, a njegova mama najavila je tužbe zbog toga.

– Te priče da je Nikola gej potekle su od Stefana Jakovljevića. I Bane je dodatno potpalio vatru u studiju kada je dvosmisleno komentarisao Nikolu i kako će se ponašati ako se vrati. I Zorica Marković je tu imala ulogu, kada je komentarisala da poznaje nekog Peđu sa kojim je Nikola navodno bio. Čekamo ga da izađe sa Farme i da da saglasnost, pa ćemo angažovati porodičnog advokata kako bi zaštitio Nikolu. Ako već pričaju o tome, moraju dokumentovati – otkrila je majka Nikola Lakića.

Tagovi