Ceca Golubović
screenshot
Ceca Golubović

screenshot

Ceca Golubović, Foto: screenshot

Golubovićke su, kako bi im se poduplali glasovi, u duelu igrale pikado, a u ovoj igri pobedu je odnela Jelena sa 56, dok je Ceca osvojila 29 bodova.

Potom je Dušica Jakovljević saopštila glasove Ognjenu Amidžiću, koji je objavio da Ceca napušta "Farmu".

Ceca nije imala nikakve šanse protiv ćerke, jer je osvojila samo 7% glasova, dok je Jelena imala zapanjujućih 93% glasova.

Farmeri su se pozdravili sa Cecom, koja im je poručila da im je sve nesuglasice oprostila, a Jelena joj je poručila da napravi žurku po povratku u Beograd.

 

 

Tagovi

Komentari (3)

sale

31.05.2016 08:27

Cuj osvojila 7 posto glasova hahahahahahaha ceo dan su se dogovarale sta ova sto je ispala da joj posalje sledece nedelje a gledaoci kao glasaju a stvar odavno izrezirana u klanu Mitrovicevih hahahahaha koji muljatori ovi sa pinka kako ih samo nije sramota da pozivaju narod da glasa uzalud i baca novac.

Mimi

31.05.2016 09:10

Mučena majka, Jelena je juče umesto nje napisala pismo koje će se danas pročitati. Molila majka da ne piše svašta (i kako je tata zvao kada je bila majka), kazala da će Mića provaliti da to nije Ceca pisala, ali džaba ćerka kiti li kiti pismo. A onda je usledilo naređenje Ceci šta ko da kaže u video poruci kada se bude snimala. Vrh je i da mala sestričina mora da kaže: elena volim te. Tuga, majke mi!

NSposmatrac

31.05.2016 23:11

Koji olos kao i cerka vidi se po faci !