Jelena Karleuša
Privatna arhiva
VIP magazin

Alo!

VIP magazin, Foto: Alo!

Novi broj magazina VIP donosi intervju sa pop zvezdom Jelenom Karleušom koja odgovara na provokativna pitanja i stavlja tačku na spekulacije o odnosu sa Darom Bubamarom. Jelena priznaje da je brak sa Bojanom Karićem i te kako koštao i kaže da je sada najsrećnija žena na svetu pored svog supruga Duška Tošića. Na pitanje koliko će još puta odlaziti na suđenja sa Svetlanom Cecom Ražnatović kaže:

- Koliko god da je to potrebno da bi se situacija rešila. Nisam perfidna da glumim nevinašce, a da plaćam drugima da obavljaju prljave poslove za mene - rekla je Jelena, a onda brutalno isprozivala Cecu.

Šta je sve rekla o Ceci, Dari i ostalim koleginicama, ali i o njenom odnosu sa porodicom Karić, možete pročitati u sutrašnjem izdanju magazina VIP koji dobijate na poklon uz dnevni list "Alo!".

U novom broju VIP - a, pročitajte i zbog čega je Rada Manojlović izbačena iz stana u koji se uselila, ali i šta je sve Miljana Kulić terala bivše momke da rade.

Vaš omijeni magazin o poznatima donosi i priču o skrivenom talentu pevačice Vanje Mijatović, ali i ekskluzivne paparace, a u novom broju otkrijte šta Ana Bekuta radi Milutinu Mrkonjiću kada misli da je niko ne gleda.

Ne propustite ni Strašni sud modne dizajnerke Ivane Rabrenović, intervju Suzane Mančić koja je odgovarala na "zabranjena" pitanja, a naš astrolog otkriva zbog čega su se razveli Ana Sević i Darko Lazić.

Magazin VIP je u prodaji od 06.02.2018. uz dnevni list "Alo!" i dobijate ga na POKLON.

Komentari (2)

lena

05.02.2018 21:13

Sta bi ti bez Cece? Eto naslovne strane!Zeno sa 40. godina, nije li te blam da staris i ostaris sa dozivotnom opsesivnom mrznjom i tom poganom jezicinom? Mislim da je krajnji trenutak da sazris, produhovis se i resis te mrznje prosao. Ni ostvarenje kao majke nije te oplemenilo i ucinilo boljom licnoscu. Tuzno i zalosno.

cvrb

05.02.2018 21:59

@lena - bas tako, mislim da legne i ustane uz pomisao na Cecu svaki Boziji dan, ako uopste i spava ;) ni brak sa Tosicem ni deca nisu uspela od nje napraviti bolju osobu, sto je pravi poraz za jednu zenu , kad se setim kako je Seku bez imalo savesti vredjala sto nema decu , zgadi mi se i povraca... karleusa nikada, nikada nece biti dusevno zadovoljna i spokojna osoba, zao mi je Tosica s kim je proveo 10 godina..