Ceca dobila ružu od čistog zlata
Instagram
Ceca dobila ružu od čistog zlata

Instagram

Ceca dobila ružu od čistog zlata, Foto: Instagram

Ovaj neobičan poklon Cecu je dočekao u Kopenhagenu, gde je bila angažovana da peva na krštenju ćerke jednog srpskog biznismena.

Kako saznajemo, ovaj imućni Srbin, koji već godina uspešno posluje u Danskoj, nije žalio para kako bi ispunio želju svoje porodice da na krštenju najmlađeg člana peva Ceca. Osim nje, na slavlju su pevali Šaban Šaulić, Aleksandra Prijović, Snežana Đurišić, Ljuba Aličić, Jana i mnogi drugi.

- Kako je Ceca bila specijalna gošća, za nju je bogataš obezbedio poseban apartman, prevoz i ugođaj. Osoblju u njegovom hotelu, gde je bilo slavlje, rečeno je da Ceci ne sme ništa da fali te je nekoliko konobara služilo samo sto za kojim je ona sedela sa kolegama. Biznismen je hteo da nešto autentično pokloni Ceci. Danima je smišljao da poklon bude vredan, a da ne bude degutantan. Jedan od poslovnih partnera mu je dao odličnu ideju, a to je zlatna ruža - priča naš izvor blizak ovom domaćinu.

- Otišao je u jednu od najboljih zlatara u Danskoj i poručio ružu u prirodnoj veličini izlivenu od zlata. I to ne bilo kog zlata, već 24-karatnog.

Biznismen je tražio da latice, listovi i drška ruže budu puni, a ne šuplji i obliveni. Zato je Cecin cvet težak nekoliko kilograma. Iako je tokom karijere dobila gomilu raznih darova, Ceca se oduševila ovim vrednim poklonom. Ne zato što je u pitanju vredan komad, već zato što su se domaćini potrudili da joj pokone nešto neobično - prepričava naš izvor koji se zatekao na licu mesta.
Kako saznajemo, domaćini su i ostalim izvođačima spremili poklone, ali ne tako posebne, pa su Šaban i Prijovićeva čitavu noć gledali ružu sa divljenjem.

- Nisu bili ljubomorni, samo ih je zanimalo kako je izrađena ruža, na kojoj je svaki detalj urađen s mnogo pažnje. Domaćini i gosti su pevače čitavu noć častili novcem, a najviše Šabana i Cecu. Dok su Šauliću pare lepili na čelo, Ceci su u ruku stavljali novčanice u apoenima od 500 evra. U trenutku kada je zapevala „Kukavicu”, biznismen je ispraznio džepove - otkriva naš izvor, što potrkrepljuju i video-snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Komentari (8)

vitez

14.03.2017 17:57

@BOGATSTVO - Kakav bre porez, ko još plaća porez na poklone u drugoj državi. Nije problem u tome već u ljutskoj dangubi, ali šta ćeš, sto ljudi sto ćudi. Izabrao čovek "elitu" da uveliča slavlje.

nikola

14.03.2017 17:33

kG zlata 24k je oko 36000 evra, ako je ruza od o 18 k, teska nekoliko kg onda je to nogo vise od 30000 evra ali mnogo , mnogo manje od love koju je ma znjavala za transfer fudbalea!

masa

14.03.2017 20:45

...a juce je ruza imala cifru od 5.000 e...danas mnogo vise....strasno

Gaga

14.03.2017 21:54

Koza Nostra drustvo

ja

15.03.2017 10:20

Sta je bilo alo neko moze da trpi najgora ponizenja u vasim novinama a o ovoj cajki mora sve najbolje?"Sloboda govora."

Ema

15.03.2017 12:09

Bolje da je neku skolu renovirao u Srbiji nego sto kiti tamo neke pevaljke.Zemljace pobegao si iz sela, ali selo iz tebe nije.

Grobarka

15.03.2017 12:53

@Ema - On je pobegao iz sela,ali ljubomora i zavist iz tebe nece nikad ;)