Svetlana Ceca Ražnatović
Promo
Svetlana Ceca Ražnatović

Promo

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Promo

Koliko su bili željni njenih novih nota, govori činjenica da se „jutjub“ juče usijao, dok je najveći broj pregleda za sada pokupila numera „Trepni“, ali i pesma koju je snimila sa „Tropiko bendom“.

Kako saznajemo, osim interneta, juče se usijao i mobilni telefon Svetlane Cece Ražnović, kao i njenih saradnika Marine Tucaković i Damira Handanovića, jer su prijatelji i kolege zvali da čestitaju na novom projektu.

Mnogi predviđaju da će to biti najslušaniji i najbolji album folk dive do sada, iako je 16. po redu. Na adresu muzičke zvezde juče su stizale korpe cveća, ali i plišane lutkice koje su joj fanovi slali. Za to vreme, plodove svog rada pevačica ubira na Kipru, gde se odmara sa porodicom, a juče su i nazdravljali.

Tagovi

Komentari (7)

Jasna Simonovic

26.06.2016 10:33

Mene interesuje na koji način su intelektualna svojinska prava zaštićena na internetu i kako se isplaćuje zarada?

Dobro sam prosla,spavali ste kada sam dosla...

26.06.2016 11:54

@Jasna Simonovic - Pa ako je ista savrseno izucila to je KAKO SE BERU PARE! A ti Srbijo beri visnje i podeli sa mucenicima na Kipru!

drAgi

27.06.2016 00:08

@Jasna Simonovic - Ako imas profil na "YouTube" pa postavis nesto na sta imas copyright, stavis na to "monetariesieren" i - prema broju posetilaca tvog priloga YouTube ti salje novce. Nema laganja, nema prevare, Postavljanjem svog videa se obavezujes da neces sam "kucati" broj poseta; sto ne znaci da to neke od tebe placene osobe ne mogu u tvom interesu ciniti. Da postavis nesto na sta nemas copyright je slabo izvodljivo, jer YouTube ima arhivu od nekog miliona osiguranih naslova. Sa plagijatima je druga stvar

drAgi

27.06.2016 00:17

@Jasna Simonovic - "monetarisieren" (za nemcko" Polje YouTube-a) znaci da dozvoljavas da se na tvoj video postave reklame, tako da YouTube tu stoji tebi kao tvoj poslodavac: Firme se jave YouTube-u a YouTube da svima sanse da postanu partnjeri. Vise se ne isplati toliko praviti CD, koliko interesantne Video priloge. Tako opet ispada da novce uzimaju oni koji postavljaju glupe stvari na Internet, tj. ono sto masa rado gleda i na sta "ulazi": moda, sex, video igre, ... fudbal, "Gagnam Style", vicevi, ... nesrece,

Nik

26.06.2016 12:07

Pa ti može samo naša Ceca!

DUSAN

27.06.2016 01:28

NAJ REALNIJE I NAJ ISKRENIJE ,ko je slusao novi album i ko se uopšte iole razume u muziku ,doći će do zaključka da se radi o jednom prosečnom albumu ništa boljem od ostalih .Čini mi se da smo svi u kompletu izgubili sva čula i osećaje ,a posebno za muziku .Mnogo pametnije bi bilo da se svi u kopletu pozabavimo ekonomskom i zivotnom situacijom u našoj zemlji

drAgi

27.06.2016 07:39

@DUSAN - Sta mozeš bolje imati u drzavi u kojoj je glavno investiranje u proizvodnju rakije? Prvo se mora imati uprava koja prepoznaje dobre učitelje, pa onda dobri učitelji trebaju 20 godina da spreme nove ljude. Tako dodjemo dotle da nam trebaju 100 i više godina da postanemo kultivisaniji, jer "na vidiku" nema uprave koja ce nešto u obrazovnom sistemu Srbije prepoznati i promeniti. Prvo ta uprava mora nekim svojim čudom postati sposobna da vidi gde su rešenja, Dakle još 1 000 godina "tame" Srbije.